YELEK,’ ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARIMIZA BAKIYORUZ‘

YELEK,’ ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARIMIZA BAKIYORUZ‘
Spor Toto Bölgesel Amatör lığ 4’üncü Grup’ta mücadele eden Çarşambaspor’da Teknik Direktör Kenan Yelek, ”İyi oynadığımız maçta şan biden yana değildi. Önümüzdeki maçlarımıza bakıyoruz “dedi

‘KAZANACAĞIMIZ MAÇI KAYBETTİK’

Ligin bitmediğini hatırlatan Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Kenan Yelek,” Lider Fatsa Belediyespor’a karşı her iki yarıda iyi mücadele etmemize rağmen yakalamış olduğumuz gol pozisyonlarını değerlendirebilseydik. Sahadan üç puanla ayrılan taraf biz olacaktık.Önemli olan maçımızı kaybettiğimiz için camia olarak üzgünüz. Lig’de kalan maçlarımızı önemsiyoruz. Kazanmak zorundayız ”diye konuştu.

‘MAÇ KAYBETMEYE TAHAMMÜLLÜMÜZ YOK'

Hafta sonu Görelespor ile karşılaşacaklarını söyleyen Yeşil-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Yelek,”Bu haftaki rakibimizi gücünü biliyoruz. Hafta içi yapacağımız idmanlarla Görelespor maçının hazırlıklarını sürdüreceğiz. Bu arada ligin sonu yaklaştıkça rakiplerimizde lig ’de kalmak için mücadele edecekler.  Bizimde lig ’teki konumumuz beli biran önce bulunduğumuz yerden uzaklaşmak zorundayız. Bununda takım olarak bunu başaracağımıza inanıyoruz ”dedi.

Köksal ÖNER

img_6128.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor