Moussa Sow'dan kupa iddiası

Moussa Sowdan kupa iddiası
Fenerbahçe'nin Senegalli yıldızı Moussa Sow, FB TV'de taraftarın sorularını yanıtladı.

 

Ara transferde takıma yapılan takviyelerin çok önemli olduğunun altını çizen Sow; "Eğer takımımıza Emre, Webo, Ziegler gibi oyuncular katılmasaydı, zorluk yaşabilirdik. Hocamızın elinde birçok seçenek var. Kadroyu devamlı değiştirebiliyor. Şunu da kabul etmeliyiz, 3 günde bir zorluk derecesi yüksek maçlara çıkmak kolay olmuyor. Bacaklarınızda, kaslarınızda enerji kaybı yaşayabiliyorsunuz. Ancak mental olarak güçlü olduğumuz için bunun üstesinden gelebiliyoruz. Mutlak kazanmamız gereken maçlar oynuyoruz. Kaybın telafi edilemeyeceği dönem yaşıyoruz." şeklinde konuştu.

KOCAMAN'IN TERCİHİ RAHATSIZ EDİYOR MU?

Aykut Kocaman'ın kendisini sol kanatta kullanmasının kendisini rahatsız edip etmediğine dair gelen bir soruyu yanıtlayan Senegalli yıldız; "Asıl mevkim ileri uç. Çalıştığım antrenörler beni sıklıkla kanatta da kullanıyor. Fransa'da da kanatlarda görev yaptım. Herkes beni santrfor olarak tanımasına rağmen, sol ve sağ kanatta da kendimi rahat hissediyorum ve burada oynamaktan mutluluk duyuyorum. Kendimi burada evimde hissediyorum. "Gitmek istiyor musun?" diye bazen sorular yöneltiliyor. Burada çok daha uzun süre kalmak istiyorum. Kendimi geliştirmek istiyorum. Burada ne kadar kalacağımızı Allah bilir. Fenerbahçe'den ayrılmayı düşünmüyorum." ifadelerini kullandı.

AVRUPA LİGİ'NDEKİ HEDEF

UEFA Avrupa Ligi'nde hedeflerini açıklayan Sow; "Son nokta kupadır. Gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Çok iyi bir takımımız var. Finali mutlaka hedefliyoruz. Her ekibi yenebilecek kapasiteye sahip bir takımımız var." diye konuştu.

Takımdaki arkadaşlık ortamının üst düzey olduğuna dikkat çeken ve takım olarak birbirlerine çok bağlı olduklarını belirten golcü oyuncu; "Takımda hava çok üst seviyede. Takım ruhunu oynadığımız son maçlarda ortaya koyduk. Sezon başından beri iyi bir takımımız var. Takım olarak birbirimize bağlılığımız en üst seviyede. Bütün arkadaşlarımla çok iyi anlaşıyorum. Cristian, Reto Ziegler ve Webo ile çok iyi anlaşıyoruz, dışarıda da görüşüyoruz." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir