Milletvekili Mustafa Demir, 'Artık üreten Türkiye var'

Milletvekili Mustafa Demir, Artık üreten Türkiye var
Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Türkiye'nin tüketen değil, üreten bir ülke konumuna geldiğini söyledi

 

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, 19 Mayıs ilçesinde incelemelerde bulundu. Çeşitli işletmelere ziyaret gerçekleştiren milletvekili Mustafa Demir'e 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, AK Parti ilçe başkanı İbrahim Eren eşlik etti. İlçede Hüssa Tekstil'i gezen milletvekili Demir, firma sahibi Hüseyin Yakın'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Tekstil fabrikasını inceleyen Demir, çalışanlarla sohbet etti. Devletin yatırımın önündeki tüm engelleri kaldırarak her türlü desteği verdiğine vurgu yapan Demir, iş kurmak isteyen, proje hazırlayan her bir vatandaşın hibe veya çeşitli kredi imkanları ile iş sahibi yapıldığını hatırlattı. 
 
Türkiye'de artık yatırımın önünde hiç bir engelin kalmadığını ifade eden Demir, "Özel sektör ve devlet iş birliğiyle hem istihdama büyük katkı sağlanıyor hem de ekonomi canlanıyor.  Türkiye geçmişe nazaran gücüne güç kattı. Türkiye tüketen bir ülke konumundan, üreten bir ülke haline geldi. Eksikler mutlaka vardır ama alınan mesafeler ortada. Yatırımlar artıyor Türkiye daha güçleniyor, istihdam artıyor" dedi. Demir, ülkede büyük bir kalkınma hamlesinin olduğunu da sözlerine ekledi. 
 
Haber-Foto: Ayhan Gonca
milletvekili-mustafa-demir,-artik-ureten-turkiye-var+.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir