MEM ve HEM Müdürlerinden Gazetemize ziyaret

MEM ve HEM Müdürlerinden Gazetemize ziyaret
Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Seyit Özgürel Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü rol Şeker'i makamında ziyaret ettiler.

Haber Expres Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker'i makamında ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Seyit Özgürel ile ziyaret ederek, Yerel basının önemi ve ilçeye kattıklarını bildiklerini, bu nedenle göreve geldikleri ilk günden bu yana fırsat bulup, ziyaret edemediklerini belirterek, "Çarşamba Haber Expres Gazetesi İlçemiz de güzel bir yer aldığını ve halk ile bütünleşen ve el uzatılarak bu değeri kaybetmemek gerek" dediler.

Ziyarette Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş, "Çarşamba' da eğitimde büyük hamle içindeyiz. Hemen her kulvarda gelecek nesillerimizi eğiten Eğitim kurumlarımızda ki tüm eksiklerimizi gidererek eğitimden başka hiç bir düşünmeyen ve gelecek nesillerimizi bilgili, kültürlü ve yöneticilik, liderlik vasfı yüksek gençler yetiştirmeyi hedefledik ve bu hedefte yürümeye gayret ediyoruz" diyerek şöyle devam etti.

Aktaş, "Bu yolda elbette ki yardımcı unsurları da görmemiz gerekiyor. Bu yardımcı unsurların başında da yerel basınımızın bizlere yaptığı katkıyı görmezden gelemeyiz. Bu nedenle yerel basın oalrak son 10 yıldan bu yana Haber Expres Gazetesi olarak sizler de eğitimde bizlerin yeri geldi eksiklerini, yeri geldi güzelliklerini halka en kısa yoldan ileterek bizlerin bir bakıma aynası olmuştur. Milli Eğitim olarak ilçede her türlü çalışmalarımızı yapmaya devam ediyoruz. Sizler de bu çalışmalarımızı zaten yayınlayarak bizlerin sesi oluyorsunuz. Bu bakımdan yerel basına herkesin bu ilçede yaşayan her kesimin destek olması gerekiyor. Sizler de kendi yağınızda çok güzel çalışıyor ve gerçekten de fedakarlıklar yapıyorsunuz. Başarılarınızın devamını diliyor başarılar temenni ediyorum" diye konuştu.

Çarşamba Halk Eğitim Merkezi Müdürü Seyit Özgürel ise ilçede eğitim, em emeği ve evine katkı sağlayacak her türlü çalışmalar, projeler, kurslar ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz diyerek şunları dile getirdi. Özgürel, "Haber Expres Gazetesi açtığımız kurslarımızda olsun, eğitim çalışmalarımızda ve her türlü etkinliklerimizde yanımızda olarak bu çalışmalara haklı katkılar verdiniz ve vermeye devam ediyorsunuz. Bu bilinçle birlikte çalışmalarınızda başarılar diliyor, teşekkürlerimizi iletiyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber