Mehmet Ali Şahin, o savcıya yüklendi

Mehmet Ali Şahin, o savcıya yüklendi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, AK Parti hakkında kapatma davası açan Abdurrahman Yalçınkaya hakkında konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, “Uydurma delillerle AK Parti hakkında kapatma davası açan Abdurrahman Yalçınkaya’nın güvenilirliği ne kadarsa iki gün önce adliye önde bildiri dağıtan savcının güvenilirliği o kadardır” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, partisinin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, yeni bir seçime gidildiğini bunun sadece bir belediye başkanlığı seçimi olmadığını belirtti. Şahin, “Türkiye’nin sırtından bir türlü düşmeyen vesayet özlemcilerine bu seçimde bir ders daha vereceğiz. Vesayet özlemcileri ile mücadele ede ede onları gerilete gerilete bu duruma geldik. Şimdi bir yargı vesayeti Türkiye’ye yön vermeye çalışıyor” dedi.

 

Adalet Bakanı olarak Belek’te bir toplantıda konuştuğunu hatırlatan Şahin, “Elime bir not geldi. ‘Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya, AK Parti hakkında kapatma davası açtı’. Uydurma delillerle AK Parti hakkında kapatma davası açan Abdurrahman Yalçınkaya’nın güvenilirliği ne kadarsa iki gün önce adliye önde bildiri dağıtan savcının güvenilirliği o kadardır. Vesayetçinin üniformalı olmasıyla cübbeli olması arasında hiçbir fark yoktur. Vesayetçinin Nutuk okuyanıyla kırık testi okuyanı arasında hiçbir fark yoktur. Vesayetçinin 10. Yıl Marşı okuyanıyla başka bir marşı dinleyeni arasında hiçbir fark yoktur. Biz millet iradesi üzerinde başka bir irade tanımadık, tanımayız. Biz bu oyunu da bozacağız. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bu oyunu da bozacak. Size güveniyoruz, milletimize güveniyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir