Köse “Gençler siyasetin asli unsurudur”

Köse “Gençler siyasetin asli unsurudur”
Kuruluştan bugüne AK Parti Gençlik Kolları’nda görev alanları buluşturan gençlik kolları şurasında Çarşamba teşkilatında görev yapan eski başkanlara plaketlerini AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse takdim etti

 

HABER-FOTO: Serkan KARAHAN

 

 

AK Parti İl ve İlçe Gençlik Kolları’nda kuruluştan bu yana görev yapan başkanların onur konuğu olarak ağırlandığı ve Canik Kültür Merkezinde düzenlenen şura ile ilgili olarak AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse “ Gençlik Kollarımız İl Başkanı Sayın Caner Göktepe’nin öndeliğinde İl Başkanımızı Sayın Fuat Köktaş’ın himayelerinde yapılan bu şura bizleri 11 yıl öncesine götürdü. 2001 yılında kurulan patimizin kuruluştan bugüne görev yapan, aktif siyasette olan, işinin başına dönen bir vesile ile siyasete ara vermiş arkadaşlarımızla bir araya geldik. Bu arkadaşlarımız 20’li yaşlarında, hayatlarının baharında bu partiye hizmet etmiş 30 yaşından sonra bayrağı bir sonraki arkadaşlarına devreden arkadaşlarımız. Bu şura vesilesi ile onları unutmadığımızı ve vefamızı onlara gösterdik.

Bu partiye hizmet etmiş, bu partiye gönül vermiş herkes bizim baş tacımızdır.

Böyle bir tabloyu bir başka partide görmek bir yana düşünmek bile mümkün değildir. AK Parti gençlere en fazla değer veren partidir. Bu nedenle şu anki yasalarımıza göre seçilme yeterliliğine bile sahip olmayan, 21 yaşında çağ açıp çağ kapatan dedelerin 18 yaşındaki torunlarının da seçilmeye hakları vardır.  Bu nedenle seçme yaşı olan 18’i seçilme yaşı olarak ülkemizin gündemine getirdik. Bu konuda herkesten destek bekliyoruz.” dedi.

İlçe Başkanı Mehmet Köse AK Parti Çarşamba kurucu Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Dalgıç ile daha sonra görev alan Mustafa Tercüman ve İbrahim Gülçiçek ve şu an mevcut başkan Osman Arslan’a plaketlerini takdim etti. 

kose-gencler-siyasetin-asli-unsurudur-(1).gif

kose-gencler-siyasetin-asli-unsurudur-(1).jpg

kose-gencler-siyasetin-asli-unsurudur-(2).gif

kose-gencler-siyasetin-asli-unsurudur-(2).jpg

kose-gencler-siyasetin-asli-unsurudur-(3).gif

kose-gencler-siyasetin-asli-unsurudur-(3).jpg

kose-gencler-siyasetin-asli-unsurudur-(4).jpg

kose-gencler-siyasetin-asli-unsurudur-(5).jpg

kose-gencler-siyasetin-asli-unsurudur-(6).jpg

kose-gencler-siyasetin-asli-unsurudur-(7).jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir