Kavaklıoğlu'nun ani ziyareti şaşkınlık yarattı

Kavaklıoğlunun ani ziyareti şaşkınlık yarattı
AK Parti Genel Merkezi yaklaşan yerel seçimler öncesinde işi sıkı tutuyor. Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu önce İl Başkanı Fuat Köktaş'ı daha sonrasında ise Çarşamba İlçe Başkanı Köse ve Belediye Başkanı Dündar'ı ziyaret etti.

Kavaklıoğlu'nun ani ziyareti şaşkınlık yarattı

AK Parti Genel Merkezi yaklaşan yerel seçimler öncesinde işi sıkı tutuyor. Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu önce İl Başkanı Fuat Köktaş'ı daha sonrasında ise Çarşamba İlçe Başkanı Köse ve Belediye Başkanı Dündar'ı ziyaret etti.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, ilk olarak AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ı il binasında ziyaret etti. Yaklaşan yerel seçimler öncesi büyük ilçelerin Belediye Başkanları ve İlçe Başkanları ile görüşerek genel merkeze hazırlayacağı raporu sunmak için Samsun'a gelen AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, son ziyaretini AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'a gerçekleştirdi.

Ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getiren Başkan Köktaş, il genelindeki çalışmalar hakkında Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu'na bilgiler verdi. Ziyarette Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Necmi Şener de hazır bulundu. 2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi işi sıkı tutan AK Parti Genel Merkezi, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu'nu Çarşamba'ya gönderdi.

Çarşamba'ya gelişinde İlk olarak ilçe başkanı Mehmet Köse'yi ilçe başkanlığında ziyaret eden Kavaklıoğlu yaklaşan yerel seçimler öncesi fikir alışverişinde bulundu. İlçe teşkilatını ziyaretinde İlçe Başkanı Mehmet Köse'yi ziyaretinin ardından belediyeye geçen Kavaklıoğlu başkan Hüseyin Dündar'dan Belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Belediyenin çalışmaları hakkında yerinde bilgi almak amacıyla şehri dolaştı.

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ı, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Köse ile birlikte ziyaret etti. AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Necmi Şener ve İlçe Başkanı Mehmet Köse’nin de katıldığı ziyaret sonrası belediye tarafından şehir merkezinde inşaatı devam eden ve tamamlanan çalışma alanları gezildi.

'Alpaslan Kavaklıoğlu, Çalışmalar Hakkında Bilgi Aldı'

Çarşamba Belediye Başkanlığı ziyaretinde Başkan Dündar, Belediyenin tamamlanan ve devam eden çalışmalarını gezen Başkan Yardımcısı Kavaklıoğlu, Mart 2014 seçimleri sonrası döneme ilişkin devam eden çalışmaları ve projeleri değerlendirdi. Belediye Başkanlığı’nda 2. dönemi olan Hüseyin Dündar, 9 yılda 70’i aşan yatırımları hakkında Başkan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu’na bilgi verdi. Başkan Dündar ve Kavaklıoğlu sırasıyla, Yeşilırmak kıyı düzenlemeleri, Adapark, Yeni Stadyum,  Çarşı, Şehir Meydanı ve Yaşam Alanı, Hukuk ve İletişim Fakülteleri ile inşaatı devam eden Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesini ziyaret ettiler.

Basına sızdırılmayan ve kapalı olarak gerçekleştirilen ziyaret hakkında bilgi almak istediğimiz ilçe başkanı Mehmet Köse, ziyaretin yaklaşan yerel seçimler öncesi istişare amaçlı olduğunu ifade etmekle yetindi. AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse misafirine üzerinde AK Parti logosu bulunan maket yumurta topuk Çarşamba ayakkabısı hediye etti.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir