İYİ’LER ÇARŞAMBA’DA BULUŞTU

İYİ’LER ÇARŞAMBA’DA BULUŞTU
İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekçi ve İYİ Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Hüseyin Köz, parti yönetimi ve muhtarlar kahvaltıda bir araya geldi.

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekçi ve İYİ Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Hüseyin Köz, düzenlenen kahvaltı programına katılım sağladı. Programa İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, Çarşamba İlçe Başkanı Mevlüt Güngör, Çarşamba Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Özkan, partililer ve muhtarlar ile bir araya geldi.
“BÜTÜN YETKİ KENDİLERİNDEYKEN, SAMSUN NASIL DÜŞÜYOR?”
Yaklaşan 31 Mart seçimlerine ilişkin, seçim çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekçi, Çarşambalılarla buluştuğu kahvaltı programında, “Tarihi bir seçime gidiyoruz. Takım tutar gibi parti tutmak değil de Samsun’a ve Çarşamba’ya değer katabilecek kişi seçecek durumdayız. 23 yıllık Büyükşehir’in bu kadar süre içerisinde yapılan çalışmaların gözden geçirilmesini istiyorum. Takdir edersiniz ki, iktidar, bakanlıklar ve belediye yönetimi kendilerindeyken, hangi bakanlık söyleyebilirler ki ‘Samsun’a şu sebepten dolayı hizmet edemedik’ diye! Bütün yetki kendilerindeyken, Samsun nasıl potansiyelinin aşağısına düşüyor? Bunu sorgulamalıyız. Samsun’a spor, turizm, sanayi, sağlık ve tarım şehri denildi ama hiçbirinin altı doldurulamadı” ifadelerini kullandı.

1-001.jpg

2.jpeg

5.jpeg

8.jpeg

“ŞEHİR MERKEZİ HALA PATATES TARLASI GİBİ!”
Çarşamba ilçesinin yollarının gezilemez halde olduğuna değinen Samsun büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tüfekçi, “Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, şimdi Samsun’a aday. Çarşamba’nın yollarını görüyoruz. 10 ay önce milletvekilliği seçimlerinde buradaydım. Şehir merkezi patates tarlası gibiydi! 10 ay sonra yine geldim sahada çalışıyorum, şehir merkezinde yine gezemiyorum. Köy yollarını hiç söylemiyorum. Şehre hizmet etmek, yerel belediyecilik, çok farklı bir görev ve vizyon işidir” dedi.

“ÇARŞAMBA ŞEKER FABRİKASI ÇÜRÜMEYE YÜZ TUTMUŞ”
Uzun süredir kapalı olan Şeker Fabrikası hakkında konuşan Tüfekçi, “15 yıldır kapalı olan değerimiz, Çarşamba Şeker Fabrikası, çürümeye yüz tutmuş. İşsizlikten kırılan bir şehir, genç göçünü bu kadar yaşayan şehirde neden bu değerler yenileri açılmadan, mevcudu çürür ve kapalı bir şekilde bu şehir buna mahkum ediliyor? Bunların hepsine parmak basacağız” diye konuştu.

3.jpeg

4.jpeg

6.jpeg

“YOLSUZLUK, ADALETSİZLİK VE HIRSIZLIK ZİRVE YAPMIŞ”
İYİ Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Hüseyin Köz ise adaylık çalışma startını bugün başlattığını dile getirerek, “50 yıla yakın bu şehrin sıkıntılarına kafa yordum. Uzun süre önce başlayan seçim çalışmalarına ben bugün ilk defa başlayacağım. Biz değil, ben değil, hep birlikte hareket etmeliyiz. Bana oy vermeyin, Çarşamba için oy verin. Çarşamba’yı ve Samsun’u en iyi şekilde idare edeceğimize inanıyorum. Samsun ve Çarşamba çok göç veriyor. Bunları önlememiz gerekiyor. Yolsuzluk, adaletsizlik ve hırsızlık zirve yapmış. Belediye rant kapısı değil! Sanki orda ganimet varmış gibi davranılıyor. 31 Mart seçimlerinin birlik ve beraberlik getirmesini temenni ediyorum” cümlelerini kullandı.

Program, adayların partililerden ve muhtarlardan tebrik alması ile son buldu.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir