İşsizlik had safhada

İşsizlik had safhada
MHP'li Şimşek: "İktidar aldığı oy oranınca hizmet vermiyor."

 

MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, AKP’nin aldığı oy oranına göre hizmet veremediğini söyledi. Şimşek, Samsun’un sorunlarının çözümünde ortak aklı işleteceğiz dedi.

 AKP ALDIĞI OY ORANINCA HİZMET VERMİYOR

MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, MHP İl Başkanı Şaban Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri OMÜ Konukevi'nde Samsun Basını ile kahvaltılı tanışma programı düzenledi.

Konukevi'nde kentte görev yapan ulusal ve yerel basın kuruluşu temsilcileriyle kahvaltılı basın toplantısına katılanlara teşekkür eden MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, Samsun’un kangrenleşmiş sorunları masaya yatırıp çözüm önerilerini basın gözüyle dinlemek için böyle bir program düzenlediğini söyledi. AKP’nin Samsunda aldığı oy oranına göre gerekli hizmeti veremediğine dikkat çeken MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek,”Samsun’da işsizlik hat safhadadır. Samsun’da boşanmalar artmıştır. Samsun’da kapanan iş yerlerinin sayısında artış var. Samsun’da icra dosyalarında büyük patlama yaşanmaktadır. İnsanlarımız mağdur olmaya devam etmektedir. İçeride ve dışarıda sorunlarımızın arttığı da önemli bir gerçektir”dedi.

HALKIN İÇİNDEYİZ

Şimşek,”Halkımızın sorunlarını yerinde dinliyoruz. Esnafımızın içindeyiz. Samsun için yapılacak her şeyde elimizi taşın altına koymaktan şüphemiz asla olamaz. İlimizin hak ettiği yere gelmesi için STK lar gibi basınımıza da önemli işler düşmektedir. Zaten zor bir görevi icra ediyorsunuz. Toplumumuzu aydınlatmak görevi önemlidir tabiî ki. Bizler de toplumun her kesimi ile fikir alışverişimiz devam etmektedir. İlimizin hak ettiği yere gelmesi için Başta il Teşkilatımız ve bizler halkımıza bildiklerimizi sizlerin sayesinde anlatmaya devam edeceğiz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir