İlknur Tekstil 1 yaşında…

İlknur Tekstil 1 yaşında…
İlknur Dikmen'in sahip olduğu İlknur Tekstil tarafından, 1. kuruluş yıldönümü nedeniyle, Yeşilırmak Düğün Salonu'nda başarılı personele belgelerinin takdim edildiği bir tören düzenlendi

İlknur Dikmen'in sahip olduğu İlknur Tekstil tarafından, 1. kuruluş yıldönümü nedeniyle, Yeşilırmak Düğün Salonu'nda başarılı personele belgelerinin takdim edildiği bir tören düzenlendi.

'ÇTSO Meclis Başkanı Yaralı' dan destek'

Birinci kuruluş yıldönümü nedeniyle, Yeşilırmak Düğün Salonu'nda İlknur Dikmen'in sahip olduğu İlknur Tekstil tarafından 30 personelin başarı belgelerini aldığı törende bir konuşma yapan ÇTSO Meclis Başkanı Muharrem Yaralı, “1. Yıldönümü nedeni ile bu gece burada sizlerle olmaktan duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum. ÇTSO olarak her zaman girişimcinin yanında olmak, üyelerimizin ekonomik gelişimlerine katkı sağlamak gibi çok önemli bir misyonumuz var. Bu misyonumuzun gerektirdiği faaliyetleri, imkanlarımızın elverdiği kadarıyla yerine getirmeye çalışıyoruz” diyerek devam etti.

'Kadın girişimcilerin çoğalması gerek'

Yaralı, “İlknur Tekstil kurulalı yaklaşık bir yıl oldu. Kendileri şuanda yaklaşık 40 kişiyi istihdam etmektedirler. İstihdam tüm ülke genelince olduğu gibi ilçemiz için de çok önemli bir konudur. Bu nedenle İlknur Tekstil firmasına daha nice başarılı yıllar dilerken, bir kadın girişimci olarak ilçemiz ekonomisine ve istihdamına sağlamış olduğu çok önemli katkılardan dolayı Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı olarak başta İlknur tekstil sahibi İlknur Dikmen’ e huzurlarınız da teşekkür ediyor, cesaretinden dolayı kendisini tebrik ediyorum. Diğer Kadın girişimcilerimize de örnek olması temennisiyle başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

'ÇARGİD Başkanı Özden tebrik etti'

ÇARGİD Başkanı Yücel Özden ise yaptığı kısa konuşmasında özellikle Çarşamba gibi gelişmeye namzet ilçede hele de bir bayan girişimci olarak kısa sürede başarılı bir işyerine sahip olduklarını ve ilçeye katkılarının büyük olduğunu dile getirerek İlknur Dikmen ve kendisi gibi cesaretli bayanların bu alanda desteklenmesi gerektiğine inandığını dile getirdi ve başarıları nedeni ile teşekkür etti.

'Başarılı personellere başarı belgesi verildi'

Konuşmalardan sonra İlknur Tekstilin birinci yılında başarılı olan personellerine başarı belgeleri dağıtıldı. Başarı belgelerinin dağıtıldığı törene, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Muharrem Yaralı, Meclis Başkan Yardımcısı Anıl Seyfi Arslan, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mithat Bircan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayhan Sonkaya, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çubuk, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Özdemir, Çarşamba Girişimciler Derneği Başkanı Yücel Özden, Çarşamba Girişimciler Derneği Başkan Yardımcısı Tevfik Çubukçu ve Çarşambaspor Başkan Yardımcısı Hüseyin Işık ve davetliler katıldı.

Fotoğraflar İçin Tıklayınız...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber