İlçe MEM Müdürü Aktaş veda etti

İlçe MEM Müdürü Aktaş veda etti
Geçtiğimiz yıl boş olan Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne vekaleten atanarak görevini başarı ile sürdüren Telat Aktaş, İnebolu Şube Müdürü olarak atanması nedeni ile görevinden ayrıldı.

Çarşamba İlçe Müdürlüğünü vekaleten sürdüren Telat Aktaş, girdiği sınavlarda başarılı olunca Kastamonu İnebolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atandı. Yeni görev yerinde başlayacağı için Çarşamba'dan ayrılan Aktaş, Çarşambada görev yaptığı tüm mesai ve eğitim camiasında ki meslektaşlarına teşekkür ettikten sonra veda ederek ayrıldı.

Çarşambada gerek Öğretmen, gerekse yönetici olarak yaptığı görevi süresince Çarşamba'nın mesleki hayatında çok önemli bir yer tuttuğunu dile getiren Aktaş, Çarşambanın çok güzel bir ilçe olduğunu belirtti. Aktaş," Çarşambaya geldiğim günden bu yana işini özveriyle yapmaya uğraştım. Yeni gideceğim görev yerinde de bu başarılı çalışma ve sevgi- saygı ve görev bilinci ile çalışmaya devam edeceğim. İnanıyorum başarılı çalışmalara imza atacağız. Çarşamba eğitim konusunda çok ilerilere gitmeye başlayan ve çoğu ilçe ve hatta il' e göre de çok başarılı olduğuna inanıyorum. Bu başarılar için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevim süresince bizlere destek olan ve başarı için el birliği içinde çalışan tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Çarşamba İlçe Mili Eğitim Müdürü vekaleten yürüttüğünü de belirten Telat Aktaş, yeni görev yerinin Kastamonu İnebolu İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü olduğunu dile getirerek Çarşamba'ya İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak gelecek meslektaşıma da başarılar diliyorum dedi. Çarşambanın kariyerinde çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten Aktaş, yerine gelecek olan yeni İlçe Milli Eğitim Müdürüne de başarılar diledi.

Milli eğitim müdürlüğü Koltuğuna yeni oturacak isim henüz  netlik kazanmazken edindiğimiz bilgilere göre Çarşambanın yeni ilçe Milli Eğitim Müdürü olarak gerek siyasi, gerekse bürokrasi cephesinden fikir birlikteliği içinde atanmasına sıcak bakıldığı iddia edilen Çarşamba Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Özdemir olduğu ve Kaymakam Caner Yıldız'ın Özdemir adının Samsun' a bildirildiği ve isim üzerinde mutabık kalındığı takdirde göre başlayacağı öğrenildi.

HABER-FOTO: Çiğdem BİRDAL- Sezer ÇOBAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber