ERTAN SAĞLAM

ERTAN SAĞLAM

HOŞ BULDUK

HOŞ BULDUK

Değerli okurlarım uzun zamandır sizlerden ayrı kaldık. Siyasete girdiğimiz için bazen bizlerden şikayetçi oldular. Doğrularımızdan rahatsız olanlar oldu geçen Pazar yaptığımız ilçe kongresinde bayrağı dostum Ali Kemal Totuk başkanıma devrettik ama yine yönetimde yer aldık dedik ki artık köşe yazmaya başla sorunla, dertler, konular yine seni bekliyor dedik.

Değerli dostlar 20 yıl üzerinde değişik gazetelerde yazılar yazdım. Eleştiren de oldu bizleri takip edenlerin çokluğu bizim yazılarımızı bekleyen okurlarımız olurdu biz toplumun sorunlarını köşemize taşıyan yazar idik. Bundan sonra Haber Ekspres gazetemizin ekranlarında köşe yazarlar bölümünde artık bundan sonra bizleri görecek yine bizleri takip edeceğinizi umuyorum. Yerel gazetelerde yazmak biraz zordur. Kızan, gücenen çok olur. Ama biz yine de doğruları söylemeye devam edeceğiz. Siyaset, spor, bölgesel eleştiri bazında yazılarımızla sizlerle beraber olacağız.

Değerli okurlarım, Çarşamba bizim, ülke bizim biz bu bölgenin sorunlarını, eksikliklerini ve yapılan güzel hizmetleri de anlatacağız asla asparagas yazı ve haber yapmadık buna da müsaade etmedik. Hep halkımızı bilinçlendirme içersinde olduk, kimseye yalakalık, yağdanlık olmadık. Bazen zarar da gördük, ekmeğimizle oynayan çakalları da gördük ama biz memleketimizin havasını solumaya deavm edeceğiz inşallah tekrar sahalara döndük tekrar sizlerin, sessiz çoğunluğun sesi olmaya devam edeceğiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ERTAN SAĞLAM Arşivi