Gençleri meraklandıran yarışma...

Gençleri meraklandıran yarışma...
Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü 'Gençlerin Gözüyle Spor' adlı fotoğraf yarışmasını başlattıklarını duyurdu.

Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği fotoğraf yarışmasını sosyal medyadan duyurdu. Yapılan duyuruda, "Haydi gençler ve kendini genç hissedenler, en güzel spor resimlerinizi bizimle paylaşın 18 Mayıs’ daki SAMSUNSPOR’ un anlamlı final maçı öncesi; Samsunspor forması, atkısı ve beresinden oluşan seti kazanma şansı elde edin. Bu yarışmayla sosyal medyayı rahatlıkla kullanan gençlerin, spor faaliyetlerindeki yerlerini görüntülemeyi ve onları spora teşvik etmeyi amaçladık. Katılımcıların sokaklardan, spor salonlarına, sahalardan ringlere, minderlerden parklara spor yaparken, selfie yaparken görüntülerini bizimle paylaşmalarını istiyoruz. Hayatın içinde sporun farklı hallerini çektiğiniz fotoları bizimle paylaşmak çok basit." Şeklinde yarışma duyuruldu.

Yarışmaya katılmak isteyenlerin Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Facebook sayfasına, 15 Mayısa kadar en güzel spor konulu resimlerinizi ve iletişim numaranızı yazmanız gerektiği ve  Jürinin seçeceği en güzel ve ilginç fotoya sahip kişinin Samsunspor'un ürünlerinden oluşan bir sete sahip olacakları belirtildi.

Ayrıca ilk 15’e girecek fotoğraf sahiplerine sergi yapılıp, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca Tişört ve Atkı hediyesinin verileceği açıklandı.

Haber-foto: Nuri ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber