Bayan Taraftara E-Bilet Engeli

Bayan Taraftara E-Bilet Engeli
Samsun’da oynanan Samsunspor - Kahramanmaraşspor maçında, ev sahibinin cezası nedeniyle kadın ve çocuk taraftarlara oynanması gereken maçta E-bilet uygulaması nedeniyle Passolig'i olmayan bayanlar stada alınmadı.

Samsunspor’un ligin son haftasında cezalı olması nedeniyle bayan ve çocuk taraftarlara karşı oynayacakları Kahramanmaraşspor maçına çok sayıda bayan ve çocuk taraftarlar geldi. Bayanlar, stadyuma giriş kapılarında Passolig kartları olmadığı için içeri alınmadı. Daha sonra bayan taraftarlar duruma tepki gösterdiler.

Maçı izlemeye geldiklerini belirten bayan taraftarlar, “Samsunspor’un cezası nedeniyle stat içerisine girmek istedik. Passolig kartımız olmadığı için stada almadılar. Stada girebilmemiz için 15 TL Passolig kartı parası istiyorlar. Hem bayan ve çocuklara ücretsiz diyorlar hem de bizden para istiyorlar” dediler.

Durumla ilgili açıklama yapan Samsunspor İkinci Başkanı Recep Hun, “Durumun bizimle ilgisi yok. Bayan taraftarlarımızı Passolig kartları olmadığı için stada alamayız. Eğer alırsak federasyondan ceza alırız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor