Fikret Oy en güçlü aday mı?

Fikret Oy en güçlü aday mı?
Terme Belediye Başkanı Ahmet Yirmibeşoğlu'nun yerine adı konuşulan Şenol Kul adı sonrasında iki AK Parti İl Genel Meclis Üyesi daha başkanlığa aday adaylıklarını açıklıyor. AK Parti'li iki meclis üyesi Terme Belediyesi Başkan aday adaylığını açıkladı. Fik

Aday adaylığını açıklayacak olan:

Fikret Oy en güçlü aday mı?

Terme Belediye Başkanı Ahmet Yirmibeşoğlu'nun yerine adı konuşulan Şenol Kul adı sonrasında iki AK Parti İl Genel Meclis Üyesi daha başkanlığa aday adaylıklarını açıklıyor. AK Parti'li iki meclis üyesi Terme Belediyesi Başkan aday adaylığını açıkladı. Fikret Oy bugün resmi açıklamasını yapacak.

Yıllardır Terme Belediye Başkanlığını sürdüren mevcut Belediye Başkanı Ahmet Yirmibeşoğlu'nun AK Partiden yeniden aday gösterilmeyeceğinin netleşmeye başladığı iddiaları üzerine İlçede aday adayları gün geçtikçe artıyor. İlk günlerde Kozluk Belediye Başkanı Şenol Kul adı ilçede büyük destek görürken AK Partinin iki renkli ve iddialı ismi İl Genel Meclis Üyeleri Sabri Arslan ve Fikret Oy, Başkanlık İçin Aday Adayı olacaklarını açıkladılar.

Samsun İl Genel Meclisi'nin AK Parti üyeleri Sabri Arslan ve Fikret Oy, yerel seçimler öncesi Terme Belediyesi Başkan aday adayı oldu. AK Parti'den İl Genel Meclisi üyesi olan Arslan ve Oy, aday adaylığını açıklaması sonrasında ilçede seçim git gide iddialı hale gelmeye başladı.aaaaaa.jpg  

 Bir süre önce Milliyetçi Hareket Parti'sinden il genel meclisi üyesi olan ve partisinden istifa ettikten sonra AK Parti'ye geçen Sabri Arslan, "Uygun görülürse, teşkilatlarımızı bizim adaylığımıza hoş bakarsa Terme Belediye Başkan adayı olmak istiyorum. Bunun için aday adaylığımı açıklıyorum. Terme Halkı istediği sürece kendilerine doğup büyüdüğüm ve sahalarında futbol oynadığım, sokaklarında gezdiğim canım kadar sevdiğim ilçeme hizmet için adayım" şeklinde açıklamada bulundu.

 AK Parti'den meclis üyesi olan Fikret Oy ise bugün ilçe binasına giderek Terme Belediye Başkan aday adaylığı müracaatını yapacak. AK Partinin kurulması ile birlikte Terme İlçesinde her seçimde kimse onun kadar çalışmadı. Son seçimler de ve ilçede ki yatırımlarda her zaman dikkatleri üzerine çektiği iddia edilen Fikret Oy'un Büyükşehir Yasası ile daha da güçlü bir başkanlık yapacağı iddia ediliyor.  

Bu gün AK Partiden Terme Belediye Başkan aday adayı olacağını açıklayan Fikret Oy, parti içinde ki rakipleri ile sıkı dost olduklarını, siyaset için kimsenin kalbini kırmayacağını, tatlı bir rekabetin yaşanacağını belirtti. Fikret Oy'u destekleyenler ise parti içinde yıllar sonra ilk kez tatlı bir rekabet ve yarışın yaşanacağını belirterek bu yarışı Oy'un göğüsleyeceğine inandıklarını dile getirdiler.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir