Fatih Öztürk'ün hedefi ne?

Fatih Öztürkün hedefi ne?
AK Parti eski Samsun Milletvekili Fatih Öztürk 2015 Genel Seçimleri öncesinde Genel Merkez ve İlçe Teşkilat toplantılarına katılarak aday adaylık sürecini adeta başlattığı sinyallerini vermeye devam ediyor.

Öztürk'ün teşkilat toplantılarına katılması akıllara çeşitli soru işaretlerini de getirmeye devam ediyor.

‘Öztürk’ün ilçeleri gezmesi dikkat çekiyor’

30 Mart Yerel seçimleri ve akabinde 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrasında kolları sıvayan eski AK Parti Samsun Milletvekili ve METRO Gıda A.Ş Eski Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Öztürk ilçe ve Genel Merkez ziyaretlerini sıklaştırarak sürdürüyor. Özellikle Teşkilat toplantılarına bizzat katılarak toplantılar yapan Fatih Öztürk'ün bu tavrı bazı partililer tarafından sorgulanmaya başlarken, vatandaşlar ise çok farklı sorularla olayı çözmeye çalışıyorlar.

ozturk2.jpg

‘Teşkilatları öven açıklamalar şaşırtıyor’

Özellikle İlçe teşkilat toplantılarına katılan eski Milletvekili Öztürk'ün özellikle AK Parti Çarşamba ve Terme teşkilatları toplantılarına katılması sonrasında yaptığı şu açıklamalar dikkat çekiyor. Öztürk, " AK Partinin yıllarca başarısı sorgulanmıştır. İşte başarının sırrı seçim henüz yeni bitmiş teşkilatlarımız dimdik ayakta tam kadro haftalık toplantıda teşekkürler Çarşamba teşkilatımıza ve diğer teşkilatlarımıza başarının sırrı bu olsa gerek çalışmak durmadan çalışmak" açıklaması dikkatlerden kaçmadı.

‘Tanıdıklarının “bakan” yorumları şaşırtıcı’

AK Parti Terme teşkilat toplantısı sonrasında ise, Yeni seçilmelerine rağmen iki seçim görüp iki seçimden de alınlarının akıyla çıkan Terme AK Parti yönetim kuruluna teşekkür etmeden olmazdı. Basta ilçe başkanımız Ali Kılıç olmak üzere bütün yönetim kurulu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Daha nice başarılara" ifadelerini kullandı. Bu ziyaretler sonrasında partililer ise yaptıkları yorumlarda Öztürk'e, Seneye bakan diyeceğiz yorumlarından çok özellikle vatandaşlarında aklını karıştıran şu yorum dikkat çekmeye yetti.

Ali Rifat Fatih: "abim valla helal olsun sizlere Galip abim bir taraftan sen bir taraftan hani ayıptır söylemesi ADAM gibi ADAM lafı bence sizin için söylenmiş HELAL olsun abilerime kolay gelsin sizlere"

ozturk3.jpg

‘Galip Öztürk adaylığı gündemdeyken ortaya çıkması manidar’

Bu yorumlar sonrasında vatandaşların aklını karıştıran Eski Milletvekili Fatih Öztürk aday olacaksa, METRO Holding Yönetim Kurulu Başkanı da mı aday oluyor. Bu nasıl iş?. Fatih Öztürk vekilin Galip Öztürk' ün karşısında aday olacağını sanmıyoruz. Bu işte bir karışıklık var ama nedir yakında ortaya çıkar. Kaldı ki İlçe teşkilat toplantılarına eski Milletvekillerinin bizzat katılmaları çok sık rastlanır bir olay değil. Eski Milletvekili Fatih Öztürk, METRO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk olduğu yerde ona kimse destek vermez. Bunu bilmesi gerekiyor ama onun ne yaptığını anlamak için beklemek lazım" yorumları gözlerden kaçmıyor. 

HABER – FOTO: Kenan GÜN- Nurhan GÜZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber