"Kaleci Mutlu" Ünye'yi Mutlu, Çarşamba'yı Mutsuz etti

Kaleci Mutlu Ünyeyi Mutlu, Çarşambayı Mutsuz etti
(BAL) Bölgesel Amatör Lig 5. grupta mücadele eden bu hafta deplasmanda Ünye spor ile karşı karşıya gelen Çarşambaspor zorlu deplasmanda 3 puanı 3-2 lik mağlubiyetle Ünye stadı çimlerinde bırakarak ilçeye döndü

(BAL) Bölgesel Amatör Lig 5. grup maçlarında Lige Kastamonu 1966 maçı ile başlayan ve 3-2 lik galibiyetle merhaba diyen Çarşambaspor ligin ikinci haftasında deplasmanda Ünyespor ile karşı karşıya geldi. Deplasmanda ki güçlü rakibi ile karşı karşıya gelen Çarşambaspor takım oyuncuları maça golle başlamasına rağmen ilerleyen dakikalarda dengeyi kuran Ünyespor karşısında tel tel döküldü. Maç sonunda Yeşilbeyazlılar ligin ikinci haftasında 3-2 lik mağlubiyet ile 3 puanı Ünye Şehir Stadında bırakarak ilçeye döndü.

carsambaspor2.20140922101100.jpg

BAL Liginin 2 haftasında Ünye spor ile karşılaşan Çarşambaspor maça hızlı başladı. Maçın henüz 10 dakikasında Mehmet Doğan ile 1-0 öne geçti . Golden sonra daha baskılı ve farka gitmesi beklenen Yeşil beyazlılara Ünyespor'lu oyuncular cevabı maçın 18 dakikasında İsmail Karayiğit'le verdi. Karşılaşmada durum 1-1 olunca maça yeniden ağırlığını koyan Yeşilbeyazlılar, yedikleri golden bir dakika sonra Eren ile durumu 2-1 e getirdi. İlk yarı bu şekilde biter diye beklenirken maçta dakikalar 36 yı gösterdiğinde bu kez Ünye spor'da  Zeki ortaya çıkarak durumu 2-2 ye getirdi. İlk yarıda başka gol olmayınca iki takımda soyunma odasına 2-2 lik skorla gittiler.


carsambaspor3.20140922101108.jpg

İkinci yarıda daha atak bir futbol bekleyen Çarşambaspor'u taraftarlar, beklentilerini bir türlü sahada göremedi.  Maça iyi başlamasına rağmen, takımından gol bekleyen taraftarlar maçın ikinci yarısında adeta çöküntüye uğradı. Kendi takımından gol bekleyen taraftarlar maçın 49.dakikasın da Ünyesporlu Volkan Bozkurt'un kafa gölü ile Çarşambaspor filelerini havalandırınca Yeşilbeyazlıların galibiyet ümitlerini yok etti. 

Golden sonra önce beraberlik sonrasında ise galibiyet için bastıran Çarşambasporlu oyuncuların geliştirdiği ataklardan birinde oyuna ikinci yarıda giren Yılmaz Ersoy, Ünyespor'lu oyuncuların arasından ceza sahasına girdiği anda yere düşürüldü. Pozisyonu gören taraftarlar penaltı heyecanı ile ayağa fırlarken, maçın orta hakemi penaltı yerine  yapılan hareketi ceza sahası dışında olduğuna karar vererek oyunun serbest atış ile başlamasına karar verdi. Gelişen ataktan da gol çıkmadı.

 Bu pozisyondan sonra karşılıklı ataklarla maç devam ederken Ünyespor' da maçın 78. dakikasında ikinci sarı karttan İbrahim Karayiğit  kırmızı kartla oyun dışında kaldı. On kişi kalan rakibi karşısında oyunu sürdüren Çarşambaspor beklediği galibiyet ve 3 puanı Ünye stadında bıraktı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ 

Maç sonrasında ise taraftarlar maçta 3 gol yiyen ve her gol pozisyonunda hatalı pozisyonlar alarak takımın yenilgisinde önemli rol oynadığını dile getirerek kaleci Mutlu'ya tepki gösterdiler. Taraftarlar ligin ilk maçında kendi sahamızda yediğimiz 2 golde de hatalı çıkışlar yapmasına rağmen maçı 3-2 lik galibiyetle kazanmanın verdiği moralle bu formsuzluğunu önemsemeyen taraftar ve takım oyuncuları bunun cezasını Ünye stadında kaybedilen 3 puanla tepkilerin artmasına neden oldu.

Mça sonunda Çarşambaspor Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım, ligin ikinci maçında alınan bu mağlubiyetle takım oyuncuları ve teknik heyetimizin ayaklarının yere basması gerektiğini gördüler. Bu maç burada bitti ama önümüzde ki maçlar için herkesin daha temkinli ve özverili çalışması gerektiği ortaya çıkmıştır. Futbolda herkes bilir ki hiç bir maç sahada oynanmadan kazanılmıyor. Ünye maçı ile birlikte bu net olarak bir kere daha görüldü. Bundan sonra herkesin taraftara yakışır, sahada güzel futbol ve galibiyet için oynaması için elimizden geleni yapacağız. Taraftarlarımız üzülmesin hiç bir şey bitmiş değil. Ama kaybedilen bu puanları önümüzde ki maçlarda telafi ederek onları yine statlardan başları dik uğurlayacağız" dedi.

HABER-FOTO: Nevzat AKKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber