F.Bahçe ilk vedaya mı hazırlanıyor?

F.Bahçe ilk vedaya mı hazırlanıyor?
Fenerbahçe'de büyük umutlarla kadroya katılan ancak hayal kırıklığı yaşatan Milos Krasic'in menajerini İstanbul'a çağırdığı öğrenildi.

 

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de bir yandan başarılı performansın keyfi sürülürken diğer yandan da Milos Krasic sıkıntısı yaşanıyor. Bir türlü takıma girmeyi başaramayan Sırp oyuncunun ayrılmayı düşündüğü iddia edildi.

Sezon başında 7 milyon euro verilerek İtalyan devi Juventus'tan transfer edilen Krasic için sarı-lacivertli ekip oldukça uğraş vermişti. Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın ısrarla istediği, yöneticilierin de hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığı oyuncu, 13 haftası tamamlanan ligde sadece 6 kez forma giyebildi.

Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda oynanan Spartak Moskova maçında sakatlanan ve ardından takımdan uzak kalan Sırp kanat oyuncusu daha sonra bir türlü istenenen performansa ulaşamadı. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın sezon başında sürekli şans verdiği yıldız ismin idmanlardaki umursamaz tavırları nedeniyle son haftalarda iyice gözden düştüğü ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir