EHAD’dan “Kur’an-I Kerim’i Sahih Ve Güzel Okuma” Yarışması

EHAD’dan “Kur’an-I Kerim’i Sahih Ve Güzel Okuma” Yarışması
Evrensel Hafızlar Derneği’nin (EHAD) “Dünya Hafızlar Günü” münasebetiyle Türkiye genelinde düzenlediği “Kur’an-ı Kerim’i Sahih ve Güzel Okuma Yarışması”nın Karadeniz etabı Samsun’da yapılacak.

Yarışma, baylar ve bayanlar olarak ayrı ayrı tertip edilecek. 25 Mayıs 2014 Pazar günü saat 11.00’de Büyük Cami’de baylar, aynı gün saat 13.00’te İslam Vakfı Konferans Salonu’nda (Site Camii Altı) ise bayanlar yarışması gerçekleştirilecek. Yarışma ile Kur’an-ı Kerim’in sahih ve güzel okunmasının teşviki, insanların yeteneklerini geliştirmesi ve kendilerine güven duymalarının sağlanması amaçlanıyor.

Yarışmanın bay komisyon üyeleri Samsun Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk, Hafız Mehmet Çolakoğlu, Osman Daşkın ve Aşık Kutlu Eğitim Merkezi öğretim görevlileri, bayan komisyon üyeleri de Yrd. Doç. Dr. Hatice Şahin Aynur, Hafide Kabadayı ve Zehra Düzenli’den oluşuyor.

Yarışmayla ilgili açıklama yapan EHAD Samsun Şube Başkanı Dr. Selami Arslan, “Tüm Samsunlu hemşerilerimizi, ‘Sizin En Hayırlınız Kur’an-ı Kerim’i Öğrenen ve Öğretendir. Kur’an-ı Seslerinizle Güzelleştiriniz’ müjdesine nail olmak isteyen Kur’an bülbüllerini dinlemeye davet ediyoruz” dedi.

Yarışmada dereceye girenler, Ankara’da yapılacak Türkiye’ye finaline katılma hakkını elde edecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel