Cumhuriyet Turnuvası Sona Erdi

Cumhuriyet Turnuvası Sona Erdi
Samsun Havza'da Cumhuriyet'in 100. yılı sebebiyle düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Voleybol Halk Turnuvası sona buldu

Havza Kaymakamlığı himayesinde Havza Belediyesi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılay Havza İlçe Temsilciliği iş birliğiyle 10 takımın katılımıyla düzenlenen turnuvada final maçı, Havza Spor Salonu'nda Ekmek Spor ile YG4 arasından oynandı.

Maç öncesi, 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde vatani görevini yaparken Hatay’da hayatını kaybeden Yasin Güvenç'in ismi ve Havza Belediyespor'da giydiği forma numaralarının kısaltılmasından oluşan YG4 oyuncuları, seremonide Güvenç'in fotoğrafı ve "Unutmadık unutmayacağız" yazılı pankart açıldı.

Turnuvada YG4'ü 3-2 yenen Ekmek Spor, galip geldi.

Final maçı sonrası dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Kaymakam Mustafa Ayvat, Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun ve Gençlik Merkezi Müdürü Burak Becer tarafından takdim edildi.

Ayvat, turnuvayla birlikteliğin amaçlandığını belirterek, "Tüm katılımcılarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Amacımız sportif başarıdan daha çok birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek gençlerimize güzel örnek olmaktı. İnşallah bunu en güzel şekilde de başardık." ifadelerini kullandı.

AA

aa-20231104-32644337-32644335-havzada-29-ekim-cumhuriyet-bayrami-voleybol-halk-turnuvasi-sona-erdi.jpg

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Yerel Haber