Çarşambaspor taraftarıyla buluşsun!

Çarşambaspor taraftarıyla buluşsun!
İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanı Av. Rahman Çağrı Kılıç Çarşambaspor-Termespor play out maçına dair açıklamalarda bulundu

Başkan Kılıç: ”Önümüzdeki Pazar günü şehrimiz güzel bir Samsun derbisine tanıklık edecektir. Karşılaşmanın dostane bir şekilde geçmesi en büyük temennimizdir. Ancak burada ilçemizin markası Çarşambaspor’umuza ayrı bir parantez açmak istiyorum. Ülkemizde birçok kulübümüzden daha köklü bir geçmişe sahip olan Çarşambaspor son 5 yılda kaçıncı play out maçını oynamaktadır? Şuan Bölgesel Amatör Lig’de Samsun’a uygulanan özel statü Çarşambaspor ve Termespor’un play-out maçı oynamasını gerektiriyor. O ayrı bir konudur. Ancak koskoca Çarşambaspor neden hala Bölgesel Amatör Ligin baraj maçlarında boğuşmaktadır?

Çarşamba’nın ileri gelenleri, siyaseten yönetimde söz sahibi olanları bu şehrin markası olan Çarşambaspor’u neden 3. Lig’e taşıyamamıştır?

Neden Çarşambaspor üzerinden birileri seçim sonuçlarının ve seçim çalışmalarının acısını Çarşambaspor’a gönül verenler üzerinden çıkarmaya kalkışmıştır?

Ligde en son oynanan ve kader maçı niteliğinde olan Sarkışla maçında Çarşambaspor tribünleri taraftarından neden yoksun bırakılmıştır?

Birilerine taraftarın verdiği tepki, haklı veya haksız olsun, sırf ellerinde bulunan kamu ve devlet gücünü taraftara baskı aracı olarak kullanılmasını mı gerektirmektedir?

Kimse insanımızın aklıyla alay etmesin. Yerel seçim çalışmalarında kendisine muhalefet eden insanları sindirmek ve bir nevi kinini kusmak adına kimsenin Çarşambaspor’u kullanmaya hakkı yoktur!

Yine bu kişilerin sezon boyunca deplasmanda, kendi sahasında çile çeken, bu takıma gönülden bağlı insanları böylesine güzel ve önemli bir müsabakadan mahrum etmeye hakkı yoktur.

Ben bir hukukçuyum. Dolayısıyla bana hukuki olarak eleştiri getirenler olacaktır. Ancak bir hukukçu olarak hangi kararın hukuki, hangi kararın nefsi verilebildiğini daha net görebiliyoruz.

Ortada hukuken verilmiş bir karar vardır. Doğruluğu yanlışlığı hala inançla bağlı olduğumuz Türk adaletinin edeceği muhasebeye kalmıştır. Ancak bu cezanın en azından bu maçlık kaldırılması ve dolayısıyla Çarşambaspor taraftarının bu maçtan mahrum bırakılmaması en büyük arzumuzdur.

Türk futbol tarihi birçok ceza ertelemesine şahit olmuştur. Ayrıca maçın tarafsız sahada ve play out maçı olması ertelemenin yolunu açmaktadır.

Dileğimiz bu güzel karşılaşma dostluk havası içinde ve taraftarın coşkusuyla bir futbol şölenine dönüşür. Bu maçta Çarşambaspor’umuza başarılar diliyor, bu önemli karşılaşmada İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı olarak tribünde yerimizi alacağımızı belirtmek istiyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber