İyi Gençlik Polisimizin Yanında

İyi Gençlik Polisimizin Yanında
Samsun İyi Parti Gençlik Kolları Kurucu Başkanı Oğuzhan Yüksel 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla gençlik kolları olarak Polis merkezlerini ve kontrol noktalarını ziyaret ederek tatlı ikram ederek karanfil dağıttı

POLİSİMİZİN YANINDAYIZ

Türk milletinin güvenliğini ve huzurunu muhafaza eden Türk Polis Teşkilatının Polis Haftası'nı kutlayan İYİ Parti Samsun Kurucu İl Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Yüksel “Türk Polis Teşkilatı’nın 173’üncü Kuruluş Yıldönümü kapsamında İYİ Parti Gençlik kolları olarak organizasyon düzenledik. Polis Teşkilatımızı ve görevli polislerimizi görev yerlerinde ziyaret ederek onlara tatlı ikram ederek karanfil dağıttık.  Kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne kadar ülkemizde huzur ve düzenin bozulmaması ve bizlerin güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz fedakârca görev yapan, Türk Polis Teşkilatının 173. Yılını kutluyoruz” diye söyledi.

İYİ PARTİ HERKESE İYİ GELECEK

İYİ Parti Samsun Kurucu İl Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Yüksel , “İYİ Gençlik olarak Samsun’da düzenlediğimiz çalışmaların ilk başlangıcını Polis haftasında Emniyet mensuplarını yerinde ziyaret ederek gerçekleştirdik.  Türkiye’de maddi ve manevi olarak rahat yaşamak giderek zorlaşıyor. Bu nedenle yaşanan kötü olaylar da ciddi bir artış da söz konusu. Birçok vatandaş bu nedenle bunalıma girerek çevresine ve ailesine zarar verir oldu. Suç işleme sayılarında yaşanan artıştan en fazla etkilenen Emniyet teşkilatı ağır bir sorumluluk üstlenerek düzeni sağlamaya çalışmakta. İYİ Gençlik olarak bizler Polis Teşkilatımızın bu kuruluş yıldönümünde yanında yer alarak onlara başarı diliyoruz” diye ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber