ÇARŞAMBASPOR KALESİ EMİN ELLERDE

ÇARŞAMBASPOR KALESİ EMİN ELLERDE
Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Çarşambaspor’da, bu sezon kaleciler birçok müsabakada kalelerini gole kapatmayı başardı.

Bölgesel Amatör Lig(BAL)’de Şampiyon olan Yeşil Beyazlı Takım da Kaleciler Eren Yılmaz, Ali Tokat ve Metehan Şahin, bu sezon çıktığı 21 müsabakanın 10’unda kalelerini gole kapatarak, galibiyetlerde önemli rol oynadılar. Çarşambaspor, bu sezon çıktığı 21 mücadelede 56 gol atarken 12 gol yedi ve artı  44 averaj yakalayarak Bölgesel Amatör Liglerde en çok averaja sahip olan takım konumunda bulunuyor. Hedef ise ligde kalan 5 maçta rakiplerine gol izni vermeden maçları tamamlamak.

ŞAMPİYON KONDİSYON TAZELEDİ

Hafta sonu oynayacağı Merzifonspor mücadelesi hazırlıklarını sürdüren Çarşambaspor, yaptığı idmanda kondisyon çalışması yaparak güç depoladı. Antrenmanda oyuncuların ve Teknik Ekibin moralinin oldukça yerinde olduğu gözlerden kaçmazken, Hocalar futbolculara, “ligde şampiyon olduk, önümüzde kalan 5 maç ve play-off müsabakaları var. Daha çok işimiz var ve bu yolun sonu şampiyonluk. Asla rehavete kapılmamalıyız” diyerek  uyarılarında bulundu.

Yeşil Beyazlı takım Merzifonspor maçı hazırlıklarını tam kadro çalışırken, antrenmanda  sezonu kapatan Muhammed Özdemir dışında eksik futbolcu yer almadı.


HABER: Fahri GÜNGÖR   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir