Çarşamba TSO’da tadilat sürüyor…

Çarşamba TSO’da tadilat sürüyor…
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Çarşamba İlçesi’ne ve çevre ilçelere daha iyi hizmet verebilmek için yaklaşık 1,5 ay önce Oda binasında başlayan tadilat çalışmalarında son aşamaya yaklaşıldı

Yenilenen ÇTSO binasında AB Ofisleri ve başka yardımcı ofislerle üyelerine hizmet vermek için gün sayıyor. Çarşamba Ticaret Ve Sanayi Odası’nın binasının alt katında bulunan ve geçtiğimiz yıllarda SGK binası olarak hizmet verilen binada başlatılan tadilatı Çarşamba TSO Başkanı Ahmet Yılmaz yerinde inceledi. Çalışmaların hiç bir ayrıntısına uzak kalmayan Başkan Yılmaz'ın çalışmaları yakından izlemesi hem çalışmaların hızlı ilerlemesini sağlıyor hem de yapılan işlerin istenildiği düzeyde olması sağlanıyor. Ticaret Borsası’ndan Ticaret Odasına teslim edilen katta Avrupa Birliği Proje Ofisi kurularak Çarşamba ilçesi’nde ve çevre ilçelerde daha hızlı hizmet verilmesi sağlanacak.

crso1.jpg
Tadilat çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirten Çarşamba TSO Başkanı Ahmet Yılmaz,yapılan çalışmaları yerinde incelerken yaptığı açıklamasında, “Ticaret Odası olarak yapılan tadilatlarla Çarşamba,Ayvacık ve Salıpazarı ilçelerindeki üyelerimize daha iyi hizmet verebilmeyi amaçlıyoruz. Açacağımız Proje Ofisimizle çeşitli bilgilendirmelerde bulunacağız. Destek Ofislerimizle de bilgilendirmelerimiz olacak. 80 kişilik bir toplantı salonumuzda yapılmakta. Bunların çalışmaları aralıksız devam etmekte. Ayrıca ofisimiz haftanın 5 günü hizmet verecek” şeklinde konuştu.

ctso.jpg

ctso2.jpg
Başkan Yılmaz, açılacak Proje Ofisine AB Proje Uzmanlarının yanında başka yardımcı ofislerle de üyelerine ve Çarşamba esnafına hizmet verilmesi için çalışmalarının sürdürüldüğü öğrenildi.

ctso4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber