ÇARŞAMBA HALK KÜTÜPHANESİ YENİLENİYOR

ÇARŞAMBA HALK KÜTÜPHANESİ YENİLENİYOR
Çarşamba İlçe Halk Kütüphanesi, tadilata alınarak daha sağlıklı hizmet verebilmesi için yeniden dizayn edilecek

Çarşamba İlçe Kütüphanesi’ni ziyaret eden Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, İlçe Kütüphanesi’nin tadilata alınacağının müjdesini verdi. Kaymakam Caner Yıldız, İlçe Kütüphane Müdürü Muharrem Orta’nın çabaları neticesinde gelen ödenekle İlçe Kütüphanesi’nin elden geçirileceğini belirtti.

kutuphane2.jpg

Kaymakam Caner Yıldız konuyla ilgili konuşmasında, “Bilindiği üzere Kütüphanemiz tam şehir merkezinde. Kütüphanemizin biraz elden geçmesi gerekiyor. Kütüphane Müdürümüzün çabaları ile ödenek geldi. Kütüphaneyi tadilata alacağız. Kütüphane kültürü konusunda Çarşamba, Samsun’da birinci denilebilir. Aileler çocuklarını ellerinden tutarak İlçe Kütüphanesi’ne getiriyorlar. Kitap okuma açısından da Çarşamba, 1 ve 2. sıralarda ki yerini koruyor. Bu başarı bizleri mutlu ediyor. Okumaya meraklı bir toplumumuz var. Onun için bu mekânı bu duruma uygun bir şekilde yeniden dizayn etmemiz gerekmekte. Kütüphanemizde internet erişimini daha da kolaylaştıracağız. Gençlerin interneti ücretsiz bir şekilde kullandıkları bir ortam oluşturacağız.” İfadelerini kullandı.

kutuphane1.20140917113304.jpg

Kütüphanenin yetersiz kaldığını belirten vatandaşlar, İlçe Halk Kütüphanesi’nin tadilata alınmasına sevindiler. Şair- Öğretmen Gülten Subaşı Kaya ve oğlu ile birlikte çok kitap okuduklarını belirterek, aradıkları kitapları bulmakta zorluk çektiklerini dile getirdiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber