Müdürler belli oldu, Yine yanılmadık!?

Müdürler belli oldu, Yine yanılmadık!?
Milli Eğitim Bakanlığının Yönetici Değerlendirme talimatı sonrasında İlçe de geçtiğimiz hafta değerlendirme sonuçlarının açıklanmasının ardından boşalan Okul Müdürlüklerine kimlerin atandığı belli oldu

Çarşamba Milli Eğitim Müdürlüğünün Bakanlığın yayınladığı yönetmelikler nedeni ile bu yıl Eğitim camiası içinde de adeta krize neden olan değerlendirme sonuçları nedeni ile tepkilere neden olmuştu. Bu tepkiler sonrasında başarısız görülen mevcut Okul Müdürlerinden çoğunluğu % 70 altında puan alarak Müdürlük görevlerinden normal Öğretmenliğe dönecekleri belirlenmişti. Boşalan kadrolara kimlerin atanacağı merakla beklenirken önceki gün geç saatlerde hangi okula kimlerin atandığı açıklandı.

Yönetici değerlendirme sonuçları sonrasında Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğüne kadroları açık olduğu belirtilerek bildirilen İlçemiz okullarından, Ahubaba İlkokulu, Alibeyli Gülhan-Yusuf Yön Ortaokulu, Ataköy İlkokulu, Çaltı İlkokulu, Çarşamba Anadolu İmam Hatip Lisesi, Çarşamba Hacı Yılmaz Yılmaz R.A.M., Çayvar Ortaokulu, Çınarlık Ortaokulu, Çınarlık Yalı İlkokulu, Dikbıyık Anadolu Lisesi,   Dikbıyık İlkokulu, Dikbıyık Ortaokulu, Dumlupınar İlkokulu, Durusu Ortaokulu, Epçeli Ortaokulu, Gülören İlkokulu, Hürriyet Ortaokulu, Kızılot Burçin Uysal İlkokulu, Kızılot Burçin Uysal Ortaokulu, Kürtün İlkokulu, Mithat Yılmaz İlkokulu, Ömerli Galip Öztürk Ortaokulu, Şehit Nuri Pamir İlkokulu, Şenyurt Ortaokulu, Yeşilırmak Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürlüklerine yeni atamalar belli oldu.                                      

Okullardan hangi okula hangisine kimin atandığı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürleri tarafından önerilen isimler onaylanarak yeni Müdür listelerinin onaylandığı ve en yakın zamanda açıklanacağı öğrenildi. Bu arada merakla beklenen ve gazetemizde günlerdir haber yaptığımız bilgilerden Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne değerlendirmede 100 puan alan Çarşamba Hacı Yılmaz Yılmaz R.A.M Müdürü Enver Şahin, Yeşilırmak Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü iken İlçe Milli Eğitim Müdür vekili olan Mustafa Özdemir'in ise haberimizde belirttiğimiz gibi Ali Fuad Başgil Anadolu Lisesi Müdürlüğüne atandıkları öğrenildi.

Bu güne kadar Haber Expres Gazetesinde yaptığımız hiç bir haberin art niyetli değil, gerçek, objektif, doğru habercilik olduğunu bir kere daha onaylanmış oldu. Mustafa Özdemir'in Ali Fuad Başgil Anadolu Lisesine atanacağını günler öncesinden açıklayarak bir kez daha haklı ve doğru, tarafsız haberciliğimiz onaylanmış oldu. Şimdi eğitim camiasında kim hangi okula atandı merakla sonuçlar bekleniyor. İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Özdemir'in yeni atanan müdürlere tebliği en kısa sürede yaparak görevlerine başlamaları sağlanacağı öğrenildi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber