Çarşamba Havalimanı yarın açılıyor

Çarşamba Havalimanı yarın açılıyor
Samsun-Çarşamba Havalimanını ziyaret ederek incelemelerde bulunan Samsun Valisi Osman Kaymak, çalışmaların tamamlandığını ve havaalanının 7 Kasım Salı günü açılacağını söyledi

17 yıldır hizmet veren Samsun-Çarşamba Havalimanı, pistteki 20 santimlik çökmeler nedeniyle 7 Ağustos tarihinde kapatılarak, bakım ve onarım çalışmaları başlatılmıştı. Yaklaşık 3 ay süren çalışmaların ardından pistteki son durumu inceleyen Samsun Valisi Osman Kaymak, basın mensuplarına son durum hakkında bilgi verdi.

Havalimanında basın toplantısı düzenleyen Vali Kaymak, “Bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle havalimanımız 7 Ağustos tarihinde kapatılmıştı. Biz de zaman zaman gelerek incelemeleri takip ettik. O zaman kamuoyuna 7 Kasım tarihinde buranın açılacağını duyurmuştuk. Şuan ki incelemelerimize göre pistteki çalışmalar tamamen bitmiş durumda ve temizlik çalışmaları yapılıyor. İnşallah 7 Kasım Salı günü ilk uçağımız saat 08.00 sıralarında piste inmiş olacak. Aslında bu çalışmaların bitim süresi daha da uzundu. Ama 3 aylık bir çalışma sürecinde tamamlandı. Havaalanı kapanınca bütün insanlar bunun yokluğunu acı bir şekilde hissettiler. Samsun bundan çok zarar gördü ancak havaalanı 7 Kasım’da hizmete açılacak” dedi.

Konuşmanın ardından Vali Kaymak yapımı tamamlanan pistte incelemelerde bulundu.

carsamba-havalimani-yarin-aciliyor-001.jpg

carsamba-havalimani-yarin-aciliyor4-001.jpg

 

carsamba-havalimani-yarin-aciliyor1.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber