ÇARŞAMBASPOR U18 SON 20’DE

ÇARŞAMBASPOR U18 SON 20’DE
U18 Elit Ligi'nde sezonu şampiyon tamamlayarak Türkiye Şampiyonası gruplarına gitmeye hak kazanan Çarşambaspor, Çankırı da gerçekleştirilen 2023-2024 Sezonu Futbol Şampiyonası U18 1. Kademe Müsabakasında Ankara TKİ’yi 3-0 yenerek bir üst tura yükseldi

U18 Elit Ligi'nde sezonu şampiyon tamamlayarak Türkiye Şampiyonası gruplarına gitmeye hak kazanan Çarşambaspor, Çankırı da gerçekleştirilen 2023-2024 Sezonu Futbol Şampiyonası U18 1. Kademe Maçlarının ilk etap final maçında turnuvanın favorisi Ankara TKİ’yi 3-0 yenerek bir üst tura yükseldi ve son 20 takım arasında yerini aldı. Maçta gösterdiği etkin performans ile turnuvanın favorisi olarak gösterilen Ankara TKİ karşısında 3-0 gibi net bir skorla sahadan ayrılan Çarşambaspor U18 Takımının yeni hedefi ise üst tura yükselen 20 takım arasında son 4’e kalmak.

Maç sonrasında gazetemize açıklamalar da bulunan Çarşambaspor U18 Teknik Direktörü Metin Mete, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifade etti.

Turnuvanın favorisi olarak gösterilen Ankara TKİ’yi güzel bir oyun ile 3-0 yenerek üst tura yükseldikleri için mutlu olduklarını söyleyen Teknik Direktör Mete, oyuncuları ile gurur duyduğunu ifade ederek, Samsun ve Çarşamba şehrinin oyuncularına sahip çıkması gerektiğini sözlerine ekledi.

carsambaspor11.jpg

carsambaspor12.jpg

Kaynak:İHLAS HABER AJANSI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir