Çağatay Kılıç “ Hizmetlere teşkilatımızla birlikte devam ediyoruz.”

Çağatay Kılıç “ Hizmetlere teşkilatımızla birlikte devam ediyoruz.”
Çarşamba İlçe ve Köylerinde incelemelerde bulunmak ve bilgi alışverişi yapmak üzere Çarşamba’ya gelen AK Parti Samsun Milletvekili A. Çağatay Kılıç, “Mecliste uzun ve yorucu bir tempoda Büyükşehir yasasını geçirdik ve Cumhurbaşkanımızın imzasına sunulması

 

Şimdi teşkilatçılığımızla beraber AK Partimizi yeniden güçlü şekilde iktidara ve Yerel seçimlere hazırlamaktır” dedi

AK Parti Samsun Milletvekili A. Çağatay Kılıç‘ın ziyaretleri ilk olarak Dikbıyık Beldesinde ki Köktaşlar Petrolde verilen kahvaltı il başladı. Kahvaltıda AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet köse konuşma yaptı. Köse, “Kahvaltımıza bu kadar yoğun katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. AK Parti olarak her zaman milletimizin menfaatine yasaları çıkarmaya devam ediyoruz. En son TBMM’de uzun tartışmalar sonucu Büyükşehir Belediye yasası meclisten geçti. Çarşambanın en ücra köşesi Samsun Büyükşehir Belediyesi’nden hizmet alacak. Bu yasa ile inanıyorum ki köylerimiz mahallelerimiz ve beldelerimiz daha fazla ve hızlı yatırımlar alacak. Bizlerde bu yasanın ilk uygulanacağı seçim olan Mart 2014 seçimlerine bugünden hazırız. Her an seçim olacakmış gibi teşkilatlarımız hazır.  AK Parti olarak her zaman sahadayız. Sayın vekilimiz Çağatay Kılıç ile beraber Dikbıyık, Çaltı, Hürriyet güzergahında halkımızla bir araya geleceğiz. Durmak yok yola devam.” dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ise bu gün Kılıç vekilimiz program istedi ve bizler de eşlik ederek bu kahvaltıyı düzenledik. Ama Türkiye’mizin gündemi çok yoğun. Bu yoğunluk İlimizde, hükümetimiz de ve TBMM de yoğunluk var. Bu yoğunlukta özellikle Milletvekillerimiz TBMM de Büyükşehir yasası ile ilgili yoğun ve yorucu çalışmalar yaptılar. Tabi ki bu çalışmalarda da şehrimizin istekleri göz ardı edilmedi çalışmalar aynı hızla ve titizlikle yapılmaya devam etti. Bunun nedeni şehrimize daha çok yatırım ve hizmet almaktı ve bunu da başardığımız için sevinçliyiz diyerek şöyle devam etti.

Köktaş, “Özel İdarenin bütçe ve hizmetler yatırımlar belirleniyor ve çalışmalar devam ediyor. Her gün bundan sonra ilçe Divan toplantılarımızı yapıyoruz ve akabinde de Genişletilmiş İl Divan Toplantımızı gerçekleştireceğiz. Ancak bu arada ben buna bütün şehir diyorum ama onaylandıktan sonra Büyükşehir yasası ile Samsun’umuz da farklı bir çalışma temposuna gireceğiz. Bu yasa ile birlikte tek merkezden ve tek bütçe, planlama ile vatandaşın menfaatine olacak çalışmalar olacaktır. Yapacağımız çalışmalarımızı halka daha rahat anlatacağız. Bu çalışmalarla birlikte seçimlere hazır bir AK Parti teşkilatı olarak Genel Merkez ve Genel Başkanımıza, Başbakanımıza karşı mecburuz. Bu nedenle omurgamız teşkilatlarımızdır ve bu teşkilatı güçlü, kalıcı ve uzun ömürlü olması için çalışmalarımızın titizlikle devam etmesini istiyorum. Kısaca diyorum ki teşkilatçılığımızı daha çok çalışarak birlik ve beraberlik içinde artarak sürdürmek için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. ” dedi.

Kahvaltıda son olarak Çağatay Kılıç konuşmasını yaptı. Kılıç yaptığı konuşmasında bizler Başbakanımız ve Genel Başkanımızla her ay düzenli olarak Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı gerçekleştiriyor.  10 yıllık iktidarız % 50 üzerinde oy aldık Genel seçimlerde buna rağmen ilk günkü gibi bu toplantıları sürdürüyoruz. TBMM nin açık olduğu dönemde her hafta Salı günleri Grup toplantısı yapıyoruz. Bunları hesaba kattığınız vakit bir ayda 15 -17 saatini sadece teşkilatına ve birlikte olmaya ayıran bir Genel Başkanımıza sahibiz. Bunları partisi, memleketi için yorulan, düşünen, dertlenen bir insan bir Genel Başkan için bizim daha fazla çalışmamız gerekir diyerek şöyle devam etti. 

Bu geçmiş 24 dönemde çok sayıda yasa TBMM den geçirdik. Mecliste bizi üzen tarzda sözler oluyor. Düşünün ki 15 gün her şeyi iptal edip çalışmaya uygun olmayan bir salonun içinde karşınızda size ideolojik yaklaşan 3 grup var, 325 kişilik grupla çok büyük birliktelik ve güç gösterisi yaptık. Sabahın 3-5-6’sın da çalışıyoruz. Bunlar hep ülke halkının menfaati için yapılıyor diyen Kılıç, “Muhalefet geçmişte 24 saat açık Meclis TV de biz en az 2 Yerel, 3 Genel seçim yapıldı ve % 50’leri aşkın oy aldık ama televizyonları kapatarak yapılanlar gizleniyor diyenlere en güzel cevap bu olsa gerek. İşin gerçeğini sizler görüyorsunuz”

Muhalefetin muhalefet yapma görevi ve hakkı vardır. Bu millet iradesinin verdiği hakkı ve görevidir. Ama bunların meclisi kilitlemek, hakaret etmek, kişilerin hakları ve şahsiyeti ile uğraşmak hakları yoktur. Kimse kusura bakmasın.  Bunlar 4+4+4 oylamasında 7-8 defa yoklama ve salt çoğunluk istediler. Şükür o dönemde dahi bir kere bile karar yeter sayısı sıkıntısına düşmedik. Şeklinde konuşan Kılıç, “Bütün engellemelere rağmen biz bunları başardık. AK Parti Meclis Grubu olarak çok güçlü ve birlik ve beraberlik içinde olarak gece gündüz demeden sağdan soldan gelen saldırı ve eleştirilere sabrederek olgunluk göstererek bunlarla yolumuza devam ediyoruz”

Sizler den ricam Yerel, Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimler var. Bu noktada teşkilatları bir arada tutun ve birlik beraberlik içinde çalışın. Bizim orada ki gücümüz sizlerden geliyor. Bu nedenle birlik ve beraberlik içinde durarak bunları başarıyoruz. Ama şimdi yıpratmak için fırsat aranıyor. Kamuoyu araştırmaları yapılır ve % 47.5 AK Parti çıkmış ve diyorlar ki AK Parti de oy ermesi var deniliyor. Muhalefet nerede aynı yerde!. Ama 10 yıllık seçimlerde her seçimde oyunu arttırmış bir partiyi yıpratmak için oy erimesi diyerek bahane arıyorlar. Kısacası diyorum ki birlik olun beraber olun. Bu teşkilatın birlik ve beraberliğini kıskanıyorlar, biz neden böyle değiliz diyerek çıldırıyorlar. Bunu burada da TBMM içinde de duyuyoruz. Siz ne kadar sağlam teşkilatsınız diyorlar. Önümüzde zor seçim dönemleri olacak bu birlik ve beraberliği bozmayın. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmaz ve önümüzde ki seçimlerde de başarıya teşkilatımızla birlikte koşmaya devam edelim” diyerek konuşmasını tamamladı.

Konuşmaklalar ve kahvaltı sonrasında Dikbıyık Belde Belediye Başkanı Kemal Ayan’ı makamında ziyaret ederek belediye çalışmaları hakkında bilgi alan Kılıç belde belediyesinden sonra sırası ile Turgutlu Köyü, Aşağı Dikencik Köyü, Çaltı ve Hürriyet Beldesini ziyaret ederek çalışmaları yerinde gezerek gördü ve bilgi aldıktan sonra Çarşamba’ dan ayrıldı. Ziyaretlere AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Çınarlık Belediye Başkanı Nihat Soğuk, Dikbıyık Belediye Başkanı Kemal Ayan, Hürriyet Belediye Başkanı Mehmet Aydın, İl ve ilçe yöneticileri  ve çok sayıda partililer katıldı.

cagatay-(1).jpg

cagatay-(4).jpg

cagatayy.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir