BU ŞEHRE ADALET GETİRECEĞİZ!

BU ŞEHRE ADALET GETİRECEĞİZ!
2024 Mart ayında yapılacak Yerel seçimler yaklaşırken ilk Bağımsız aday Terme’den meydan okudu. bağımsız aday olduğunu açıklayan Ali Kondakçı, “Bu Şehre Adalet Getireceğiz inşaalah” diyerek dikkat çeken çalışmalara ve açıklamalara başladı.

Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Yerel seçimlere yaklaşılırken tüm siyasi partiler son Büyük kongrelerine yoğunlaşmaya devam ediyor. Samsun’un Terme İlçesinde yıllardır spor kamuoyu tarafından tanınan ve sevilen Genç Terme’liler Grup Lideri Ali Kondakçı bağımsız Belediye başkan adayı olduğunu açıkladı. Terme ilçesinde yıllardır kangren haline gelen yatırım ve hizmetlerden Termelilerin yoksun bırakıldığını iddia eden Kondakçı, hizmet isteyenlerin ötekileştirilerek adaletsiz bir çalışma olduğuna dikkat çekerek şu açıklamaları yapmaya başladı.

Terme ilçe Belediye Bağımsız Başkan adayı Ali Kondakçı, “İstihdamdan bahsedenlere bakar mısınız? Altmış yetmiş kişinin çalıştığı eksen entegreyi kapatıp sonrada çıkıp millete utanmadan yok karma OSB için dosyamızı bakanlığa verdik diye poz vermişler. Ey sözde hizmet yapacak başkanlar, size sesleniyorum!. Ne oldu şu bizim yatırımcı Katar’lılar? Ne oldu bizim araba parça fabrikası? Ne oldu bizin Sera OSB’ miz? Memlekette Karma OSB yapa yapa memleketi kardınız. Gidin de Kavak ilçesinde görün OSB nasıl oluyormuş? Bir de adamlara yer yetmedi yer talebin de bulundular! Belki görürsünüz de utanırsınız!1 ifadelerini kullandı.

Sosyal medyadan Bağımsız Terme Belediye Başkan adaylığını açıklamasının ardından spor ve Terme ilçesinde ki vatandaşlar ile sevenlerinden sosyal medya üzerinden yoğun destek aldığı gözlenen Kondakçı için bazı taraftarlar, “Genç Terme’lilier gurup lideri Ali Kondakçı kardeşim Terme belediye başkanlığı için adaylığını açıkladı. Kendisine başarılar diliyorum. Her zaman yanında olduğumuzu belirtmek isterim.” Şeklinde destek verenler dikkat çekiyor.

Diğer spor taraftarları ile çevre ilçelerden yorumlardan bazıları da şöyle: Kenan Sağlam, “Terme Belediye Başkan Adayı Olan Abime Başarılar Diliyorum Allah’ım Yar Ve Yardımcınız Olsun Termenin Gururusun Yolun Açık Olsun Kardeşim Ali Kondakcı “

Cihangir Baba, ”Çıkmış Olduğun Yolda Bağımsız Belediye Başkanlığında Cihangir Ovalı olarak Sonuna Kadar Yanındayım Ali Kondakcı

Ufuk Temizoğlu, “Çıktığın bu yolda çok başarılı olacağını ve dimdik yürüyeceğini biliyoruz her daim yanındayız başkanım..”

HABER-FOTO: Ünal DALDAL

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir