Bozdağ: Yolumuzdan alıkoyamazlar

Bozdağ: Yolumuzdan alıkoyamazlar
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, AK Parti Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığı'na yapılan saldırıların demokrasiye, milli iradeye ve çözüm iradesine yönelik olduğunu vurguladı.

 

Bozdağ, dün akşam Adalet Bakanlığı ve AK Parti Genel Merkezi'ne yapılan saldırılarla ilgili Twitter'dan açıklama yaptı. Bozdağ şunları kaydetti:

"AK Parti ve Adalet Bakanlığına yapılan saldırılar, demokrasiye, milli iradeye ve çözüm iradesine yöneliktir. AK Parti, hak bildiği yolda yürümede, milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkmada ve milletimizin yararına olan her adımı atmada kararlıdır. Bizim milletimize hizmet sözümüz ve bu yolda yapacak çok işimiz var. Hiç bir terör eylemi, bizi yolumuzdan alıkoyamaz"

GÜVENLİK EN ÜST DÜZEYDE

AK Parti Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığı'na dün düzenlenen saldırının ardından emniyet güçleri, güvenlik tedbirlerini üst seviyeye çekti.

AK Parti Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığı'na dün akşam saatlerinde eşzamanlı olarak düzenlenen saldırıların ardından Ankara Emniyeti, saldırıların gerçekleştiği bölgelerde adeta kuş uçurtmuyor. Parti genel merkezi ve Adalet Bakanlığı çevresinde çok sayıda polis ekibi nöbet bekliyor. Güvenlik önlemlerini arttıran emniyet güçleri, binaların çevresinde de sürekli devriye geziyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir