Bin 200 Çocuk Trafik Eğitimi Aldı

Bin 200 Çocuk Trafik Eğitimi Aldı
İlkadım Belediyesi'nin hayata geçirdiği 23 Nisan Trafik Eğitim Parkı’nda açıldığı günden bu yana bin 200 öğrenci trafik eğitimi aldı

İlkadım Belediyesi'nin hayata geçirdiği 23 Nisan Trafik Eğitim Parkı’nda açıldığı günden bu yana bin 200 öğrenci trafik eğitimi aldı.

İlkadım Belediyesi'nin Derebahçe Mahallesi’nde 23 Nisan 2013'te açtığı Trafik Eğitim Parkı'nda bugüne kadar yaşları 04-09 yaşları arasında olan bin 200 çocuğa trafik eğitimi verildi.bin-200-cocuk-trafik-egitimi-aldi-1.jpg

Samsun'un Terme ilçesinde bulunan Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri Trafik Eğitim Parkı’nı ziyaret etti. İlkadım Belediyesi 23 Nisan Trafik Eğitim Parkı'nda Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli trafik polislerinden trafik kuralları hakkında eğitim alan minik öğrenciler, daha sonra uygulamalara da katılarak akülü araç kullandılar.

Trafik Eğitim Parkı hakkında bilgi veren İlkadım Belediyesi Başkanı Necattin Demirtaş, "Belediye olarak ilçemize ve ülkemize bu parkı armağan ettik. Bu parkla, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü ile işbirliği halindeyiz. Çocuklarımıza trafik bilincini geliştirebilmek için böyle bir eğitim kampüsü temin ettik. Ülkemizde trafik kazalarında maddi zarar ve insan kaybımız çok. Bunun önlemek, çocukları geleceğe hazırlamak için böyle bir projeye hayata geçirdik” dedi.

Terme-Zübeyde Hanım Anaokulu Müdür Yardımcısı Güven Genç, "İlkadım Belediyesi'nin bu çalışması çok güzel olmuş. Çocuklarımız da burayı çok sevdi. Yapan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz