Başkan Göksel, "Birilerinin değil davamızın adamıyız”

Başkan Göksel, "Birilerinin değil davamızın adamıyız”
AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel," Bizde ara Liderler yok. Biz emirleri, talimatları sadece Liderimizden alırız. Kimsenin adamı olmaya gerek de ihtiyacımız da yok" dedi

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel'in Ankara’ya çağırılıp istifasının istendiği haberlerinin asılsız olduğunun anlaşılmasının ardından yapılmak istenen algı operasyonuna başkan Göksel," Bizde ara Liderler yok. Biz emirleri, talimatları sadece Liderimizden alırız. Kimsenin adamı olmaya gerek de ihtiyacımız da yok" dedi.

Gazetemize açıklamalarda bulunan AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti İl Başkanlığı görevine atandığı günden bu yana davasının, Liderinin ve tarafının tek olduğu belirterek, "Ankara ziyaretlerimizden herkes diyorum ama son zamanlarda görülüyor ki birileri anlamsız biçim de saldırıyorlar. Bu gün bazı yayın organlarında haberler çıkmış. Şahıs aylar öncesinde işten çıkartılmış bizimle ilişiği yok. Bu kişi üzerinden algı yaratılmak istendiğine inanıyorum" diye kaydetti.

AK Parti İl Başkanı Göksel, "Trabzon lobisini yok etmek istiyor diyorlar. Trabzon lobisi kim? Bu insanlar Samsun' a gelmiş iş sahibi olmuş iş adamları ve çoğu da bizim arkadaşlarımız. Sonuçta Samsun' da Türkiye'nin her yerinden binlerce insan var. Bunların hangisini dışlayabiliriz. Biz kimsenin ne adamı olduk ne de onların talimatını yerine getiren olduk. Biz birilerinin değil, biz AK Parti davası ve Recep Tayyip Erdoğan'ın izinden, talimatlarından çıkmadık. Bizi bu nedenle istemiyorlar" diye belirtti.

Kongreleri yapılanların kongrelerinin iptal edilmemesinin gündeme getirildiği sorusuna ise Başkan Göksel, "Şunun veya bunun adamı diye bir tabir kavram yok. Onun bunun adamı diye bir tabir olur mu?. Bahsedilen arkadaşlarımızın hepsi AK Partinin adamı. Mevcut kongresi yapılan 5 ilçe başkanlarımızdan 2 kişi başkan idi. Diğerleri sonradan ataması yapılan başkanlar. Onlar AK Partinin adamı birilerinin değil. Ben kimin adamıyım diye soranlara, diyorum ki; Ben de AK Partinin adamıyım, Recep Tayyip Erdoğan'ın adamıyım. Onun altında ki adamların adamı değilim" dedi.

İl Başkanı Göksel, "Bizde ara Liderler yok. Biz emirleri, talimatları sadece Liderimizden alırız. Kimsenin adamı olmaya gerek de ihtiyacımız da yok. Yapılmak istenen algı gibi uyduruk algı ile kimsenin isteği ile iş yapmadık yapmayacağız. İlçe kongrelerimizin tarihleri henüz belli olmadı vakti gelince yaparız" diye kaydetti. ‘Siz istifa etmeden, görevden alınmadan birilerinin isimleri zikrediliyor buna ne diyorsunuz?’ şeklindeki soruya ise Göksel, “Yerimize kimin geleceğini o isimleri zikredenlere sorulmalıdır. İl başkanı alınırsa yerine isim bakılır. Biz görevimizin başındayız.Liderimizin izinde hizmet için yürümeye devam ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz" diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir