PTT, NOVADA VEFA'ya mı gidiyor!?

PTT, NOVADA VEFA'ya mı gidiyor!?
Çarşamba Şehir Merkezi  araç trafiğini rahatlatmak amacı ile inşaatına başlayan yeni köprü inşaatına bağlı olarak yıkılması gündeme gelen PTT binasının yerine  Batıyaka'da vatandaşa hizmet verecek şube binası inşaatı yapımına son sürat devam ediliyor

Çarşamba şehir içi araç trafiğini rahatlatmak amacı ile geçtiğimiz günlerde inşaatına başlanan yeni köprü ile birlikte İlçede ki bazı Resmi kurumlar, okulların da yerleri değişmeye başladı. Vefa AVM olarak yapılarak hizmete giren ancak açıldığı günden bu yana içi bir türlü içi doldurulamayan AVM'in çalıştırılabilmesi için önce İlçe Müftülük binası buraya taşındı. Yeni ve yanında güzel bir camii ile Müftülüğün taşındığı AVM içine şimdilerde PTT İlçe Müdürlüğü ve YEPAŞ Tahsilat şubesinin de taşınmasının planlandığı iddia ediliyor.

img_5557.jpg

Özellikle PTT Müdürlüğü binasının mevcut yerinden kaldırılarak şehir için araç trafiğine bağlanacak ana yol kavşağının bu alanda oluşturmasının planladığı böylece PTT'nin kaldırılmasına tepki olması ihtimali ve halka hizmetin aksamamasının da düşünülerek yerine küçük şube vasfında binada hizmet verilmesinin planlandığı iddia ediliyor. Bu nedenle PTT İlçe binasının yıkımına başlamadan önce PTT Batıyaka Şube binası yapımının tamamlanması çalışmasının Emirgan cafe bölgesinde çalışmanın başlatıldığı iddia edildi.

Mevcut PTT İlçe binasının hemen yanı başında bulunan Emirgan Cafe'nin yanında bulunan alana 100 metrekarelik küçük bir bina inşaatının kaba tabir edilen çalışmasının tamamlandığı kalan bölümün ise kısa sürede tamamlanarak taşınma aşamasına geçileceği iddia ediliyor. PTT Çarşamba Şube Müdürlüğü ana binasının ise görüşmelerin yapıldığı Genel Müdürlükle anlaşma sağlandığı takdirde NOVADA VEFA AVM adı ile hizmet veren AVM bölgesine taşınacağı iddia ediliyor.

Bu nedenle Batıyaka da ki inşaatın bitirilmesi için hızlı çalışmanın sürdürüldüğü gibi PTT Müdürlüğünü de ikna etme çalışmalarının sürdürülmesi yetmezmiş gibi bu arada PTT Müdürlüğünün ardından NOVADA VEFA AVM bölgesine YEPAŞ Tahsilat Şubesinin taşınması için de sıkı çalışmaların sürdürüldüğü iddia ediliyor.

HABER MERKEZİ.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber