Başkan Dündar ilk 3 te yok!

Başkan Dündar ilk 3 te yok!
İşte ORC'nin Samsunda gerçekleştirdiği 'En başarılı belediye başkanları'

Geçtiğimiz ay içinde Başbakanın elinden EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANLARI ödülü olan Başkan DÜndar, bu defa ilk üçe giremedi.

Geçtiğimiz ay ORC araştırma şirketinin yaparak açıkladığı "EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANLARI" anketinde ilk sıralarda çıkan Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar aynı şirket tarafından yapılan son ankette 'En başarılı belediye başkanları' araştırmasında dikkat çekici ve bir o kadar da enteresan sonuçlar ortaya çıktı..

EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANLARI ARASINDA İLK 3 TE YOK

18-25 Mayıs tartihleri arasında 16’sı Büyükşehir olmak üzere 81 il merkezi ve 16 Büyükşehir'in tüm metropol ilçelerinde yapılan ankete göre en başarılı büyükşehir belediye başkanı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen oldu. İkinci sırada ise Melih Gökçek var.

ORC araştırma şirketinin 'En başarılı belediye başkanları' araştırmasının Samsun ayağına ise 18-25 Mayıs 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen araştırma sonuçlarına göre Samsun'un tüm ilçeleri farklı sosyo-ekonomik ve sosyo-demografik gruba mensup kişilerden, yaş cinsiyet ve eğitim kotalarına göre tesadüfi yöntemle seçilmiş 1207 kişiyle yapılmış olup, her yönetici sadece kendi seçmen grubunda değerlendirildi.

ORC Şirketinin çok yakın zamanda yaptığı ikinci anketinde ilk üçe giremeyen Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'ın bu sonuçla bir önce ki sonuç arasında gözlenen çelişki dikkatlerden kaçmadı. Son ankette şaşıortıcı bir şekilde bu güne vkadar adı sanı hiç gündeme gelmeyen Vezirköprü ilçe Belediye Başkanı ilk sırada yer alırken, Canik Belediyesi yine sabit sonucu elinde tutmayı başardığı gözlendi. Ancak Bir önce ki ankette ilk sıralarda olan Çarşamba Belediye Bşakanı Dündar'ın bu anketten ilk üçe girmeyip 4 sıraya gerilemesi dikkat çekmeye devam ediyor.

İşte ORC'nin Samsunda gerçekleştirdiği 'En başarılı belediye başkanları'

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir