BAŞKAN DOĞAN GAZETECİLER İLE BULUŞTU

BAŞKAN DOĞAN GAZETECİLER İLE BULUŞTU
Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Çarşamba’da faaliyet gösteren gazeteciler ve aileleriyle akşam yemeğinde bir araya gelerek Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Çarşamba Belediyesince 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle düzenlenen akşam yemeğinde Belediye Başkanı Halit Doğan, ilçede faaliyet gösteren gazeteciler ve aileleriyle bir araya geldi. Başkan Doğan, “Doğru, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla hizmet eden tüm basın çalışanlarımızın günü kutlu olsun” dedi.

Basın mensupları ile buluşan Başkan Doğan, “Kamuoyunu bilgilendirmek, nitelikli ve tarafsız bilgiye ulaşmamızı sağlamak için gece gündüz demeden çalışan tüm basın çalışanlarımızın günlerini daha kutluyorum.  Basın mensuplarımızın çok değerli bir işle iştigal olduğunun farkındayız ve mesleklerini çok kıymetli buluyoruz. Organize ettiğimiz bu program ile Çarşamba’mızda mesleğini icra eden gazeteciler ve aileleriyle bir araya gelmiş olduk. Katılımınız bizleri çok mutlu etti. Sizlere ve ailelerinize teşekkür ediyorum. Bir kez daha Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü en içten dileklerimle kutluyor, meslek hayatınızda başarılarınızı diliyorum.

Basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Başkan Doğan, ilçede yapılan projeler faaliyetlerle ilgili de bilgiler verdi.

baskan-dogan-gazeteciler-ile-bulustu-(1).jpg

baskan-dogan-gazeteciler-ile-bulustu-(2).jpg

baskan-dogan-gazeteciler-ile-bulustu-(3).jpg

baskan-dogan-gazeteciler-ile-bulustu-(4).jpg

 

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber