Atalay: "CHP Aday Sıkıntısı Yaşamıyor"

Atalay: CHP Aday Sıkıntısı Yaşamıyor
Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Mehmet Atalay, aday adayı bulamadıklarına dair medyada çıkan haberlere cevap vererek, ”Hemen, hemen her ilçemizde 4 den fazla adayımız var." dedi...

Atalay, "Bunu net olarak söylüyorum. Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için geçen de bir yazar arkadaşımız adayları yok demiş. En aşağı 3-4 tane Büyükşehir Belediye başkan adayımız var”dedi. 

İl Binasında yaptığı basın toplantısında, gündemdeki konular ve yerel seçim öncesi iddialarla ilgili açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı Mehmet Atalay, İl, ilçe, belde örgütlerinde çalışan başkan ve yöneticilere seslenerek, ”Eğer yerel seçimlerde herhangi bir yere aday dayı olmayı düşünüyorlarsa, 15 Temmuz tarihi akşamı mesai bitimine kadar istifa etmek durumundalar” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi’ne bağlı örgütlerde ilçe başkanlarının, ilçe yöneticilerinin, aday adayı olmayı düşündüklerinden istifalarını vermeye başladıklarını dile getiren İl Başkanı Mehmet Atalay, ”Cumhuriyet Halk Partisi kesinlikle tüm Türkiye genelinde ve Samsun özelinde en iyi adaylar bulmaya çalışacak. Cumhuriyet Halk Partisi 2011 seçimlerinde Samsun'da 162 bin oy alan bir parti. Bu ülkede iktidara yürüyen bir parti olarak, partinin adaylarının olmaması beklenemez”diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir