Alex de Souza'ya görkemli veda

Alex de Souzaya görkemli veda
Brezilyalı futbolcu Alex de Souza, Cuma günü Türkiye'den ayrılacak, sarı lacivertli taraftar ise eski kaptanlarını uğurlayacak.

 

Fenerbahçe Kulübü ile sözleşmesi karşılıklı feshedilen Brezilyalı futbolcu Alex de Souza, Cuma günü Türkiye'den ayrılacak, sarı lacivertli taraftar ise eski kaptanlarını uğurlayacak.. 
 
Fenerbahçeli taraftarlar, futbol takımında 8 yılı aşkın süre forma giyen, takım kaptanlığı yapan ve birçok istatistiğe yansıyan performansıyla kulüp tarihine geçen Alex ve ailesini Türkiye'den görkemli biçimde uğurlamaya hazırlanıyor. 

Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı'ndan yarın akşam saatlerinde ülkesine dönmesi beklenen Alex'i uğurlamak isteyen taraftarlar, Fenerbahçe Kulübü'nün tahsis edeceği otobüsler ve özelaraçlarıyla havalimanına konvoy halinde gidip, Brezilyalı yıldıza veda edecekler. 

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirmede ise;"12 Ekim 2012 Cuma akşamı Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla ülkemizden ayrılacak olan Kaptan Alex de Souza’yı uğurlamak isteyen taraftarlarımız 19.00’da bir araya gelecek. Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Otoparkından kalkacak otobüslerin hareket saati, 20.00 olarak planlanmaktadır." denildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir