AKCAGÖZ’DEN SAMSUNSPOR’A TAM DESTEK

AKCAGÖZ’DEN SAMSUNSPOR’A TAM DESTEK
Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, Samsun Valiliği tarafından başlatılan, Samsunspor’a yardım kampanyasına destek olduklarını açıkladı

Samsunspor’a gönül vermiş vatandaşlarımıza Samsunspor’a destek olması amacıyla, Samsun Valiliği tarafından başlatılan kampanyanın oldukça anlamlı ve yerinde bir çalışma olduğuna işaret eden Akcagöz, “Samsun Valiliği, bu zor gününde Samsunspor için önemli bir kampanya başlattı. Bu kampanya için tüm Samsunluların destek vermesi, kentimizin takımı için oldukça önemli. Bu kampanyaya imkanı olan herkes destek vermeli. Çünkü bir kenti farklı kılan ve o kentin reklamını sağlayan önemli unsurlardan biri de o kentin futbol takımı. Samsunspor, büyük sıkıntı içinde. Bu sıkıntı bir şekilde aşılmak zorunda. Cumhuriyet Halk Partisi tabanı, kentinin takımına sahip çıkar. Tüm Samsunluların ve yardımsever vatandaşlarımızın, Samsun Valiliği tarafından açılan  Halkbankası Saathane Şubesi  TR40 0001 2001 5360 0005 1000-10 Hesap No: 1536 051 000 10 numaralı hesaba destek olmalarını bekliyoruz. “ dedi.

            Samsunspor’un epey zamandır yalnız bırakıldığına dikkat çeken Tufan Akcagöz, “Geçen dönem, Gençlik ve Spor Bakanı Samsun’dandı. Ondan önceki dönemde de öyle. Samsunspor en büyük zararı, bu dönemde gördü. Bu, görmezden gelinecek bir durum değildir. Samsunspor taraftar gruplarının çabalarını görüyoruz. Verdikleri mücadele, takdire layık. Kendilerini kutluyorum. Samsun’a yakışan, süper ligde mücadele eden bir futbol takımını ortaya çıkarmaktır. Tıpkı eski günlerdeki gibi, güçlü bir Samsunspor görmek istiyoruz. Bunun yolları belli. Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz de taşın altına elimizi koyuyoruz ve tüm halkımızı, Samsunspor için başlatılan bu yardım kampanyasına destek olmaya çağırıyoruz.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir