Ak Parti MYK Toplandı

Ak Parti MYK Toplandı
AK Parti MYK Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. MYK'nın gündeminde, açlık grevleri, anadilde savunma hakkı, terör sorunu ve Gazze'ye yönelik İsrail saldırıları yer alıyor.

 

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşen toplantının gündeminde ise, açlık grevleri ve anadilde savunma konuları var. Başbakan Erdoğan başkanlığındaki MYK üyelerinin, dün sona eren açlık grevleriyle ilgili süreci değerlendirerek ileriye dönük olarak atılması gereken adımları ele alması bekleniyor. Anadilde savunma konusunun da yarın TBMM Adalet Komisyonu'nda görüşülecek olmasından dolayı bu konudaki tasarının da üyeler arasında değerlendirileceği konuşuluyor.

Açlık grevlerinin sona ermesiyle terör sorunun sona erdirilmesi için yeni bir Oslo sürecinin olup olmayacağı konusunun da detaylı bir şekilde AK Parti MYK toplantısında masaya yatırılması tahmin edilirken, MYK'nın bir diğer gündem maddesini ise Gazze oluşturuyor. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının ele alınması beklenirken, Başbakan Erdoğan'ın gerçekleştirdiği Mısır ziyareti kapsamında Gazze politikasında yeni kararlar alınması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir