İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

FUTSAL MAÇLARI VE SİİRT MAÇINA DAİR

FUTSAL MAÇLARI VE SİİRT MAÇINA DAİR

                  Kaymakamlık 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Futsal turnuvası Kapalı spor salonunda başladı. Kamu kurumlarının çalışanlarının katıldığı Turnuvada 12 takım 3 erli 4 grup  halinde mücadele ediyor.

                21-22 Ekim tarihinde  18.00 de başlayan grup müsabakalarda güzel dostluklar kuruluyor.. 25-26-27 Ekim tarihlerinde de final müsabakaları gerçekleştirilecek  olan maçları Zamanı olanlar sporseverlerin izlemesini öneririm.

Çarşambasporumuza gelince ; öncelikle son maçımızda sakatlanan  Santraforumuz Muhammed dirseğinden ameliyat geçirdi kendisine acil şifalar diliyorum.Uzun bir süre takımımızda olamayacak sanırım ikinci yarıya inşallah hazır olur.

               Takımımız üzerinde bu yıl bir şanssızlık var  gibi duruyor bir çok sakatlığımız daha var sakatlıktan bahsederek  sakatlık çağırır gibi olmak istemiyorum.

              Siirt maçına geldiğimizde grubun iyi takımları ile maç yapmış bir takımın deplasmanına gidiyoruz.Iğdır,Elazığ,,Ordu ve Yomra  ile deplasmanda ,Bayrampaşa İskenderun,Altındağ ile içerde oynamışlar.

             Son Yomra maçı sezondaki tek galibiyetleri , deplasmandaki bu galibiyeti  saymazsak  3 puanları olacaktı.Kısacası 3 beraberlik ve 3puanları vardı.Bu 3 puanın 2 si içerde biri dışarıda alınmıştı.

            Yomra maçı öncesi kendi sahalarında Altındağ takımına yenilmişler sonrasında herkesin kaybeder diye düşündüğü bir maçta Yomra da 3 puanla tanışmışlar.

            Buradan benim çıkardığım sonuç son maçları itibarıyla az gol yemek ve tek gol atmak hedefliler,sezon başında ise çok atıp çok yemişler skor bazlı bakıldığında.

           İkinci çıkarımım Iğdır,İskenderun,Ordu 52 gibi üst sıralara oynaya takımlarla oynamışlar,diğer oynadıkları takımlarda iyi takımlar.

           Kısacası zorlu bir deplasmana bir çok handikabımızla gidiyoruz.Fakat şunu görüyoruz ki ligde içerde yenilen dışarıda galip gelebiliyor.Siirt ilk galibiyetini Yomra deplasmanında 85 dakikada attığı golle aldı.

Bizim takımımızın oyuncuları Siirt’ten puan veya  puanlarla dönebilecek kapasitedeler.Tüm eksikliğimize rağmen bunun söylüyorum.

          Sahada ayak basmadık yer bırakmadan ve gücümüzü dengeli olarak sahaya yansıttığımızda ve bir deplasman takımı bilinci ile oynayabilirsek istediğimiz sonucu alabileceğimiz kanaati taşıyorum .

          Sezon uzun bir süreç ve maç maç odaklanmamız gerekli,mağlubiyetler bizi yolumuzdan döndürmemeli 30 trilyonluk transfer yapan Iğdır takımı hiç ama hiç istediği yerde değil.

        Çarşambaspora transfer olan her futbolcu ayrı bir değerdir ve şimdi kendini göstermene ve takımı için mücadele etme zamanıdır.

         Takımımıza olan inancımı yineleyerek sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR