"Biz Hiç Kimsenin adamı değiliz"

"Biz Hiç Kimsenin adamı değiliz"
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Burhan Mucur ve MHP İl yönetimi Samsun basını ile kahvaltı programında buluştu. Başkan Burhan Mucur toplantıda yaptığı açıklamada, "Biz Hiç Kimsenin adamı değiliz" vurgusu yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Burhan Mucur ve MHP İl yönetimi Samsun basını ile kahvaltı programında bir araya geldi. Başkan Burhan Mucur 31 Mart seçim sonuçlarında iyi bir sonuç sergilediklerini belirtirken AK Parti ile var olan ittifakın sağlamlığına dikkat çekti.

img-20240522-100836.jpg

img-20240522-100944.jpg

"Biz dava adamıyız"

Kahvaltı Programında konuşan MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, "31 Mart seçimlerinde bildiğiniz üzere 17 ilçe ve Büyükşehirde Cumhur İttifakı ile girdik. 17 İlçemizden Asarcık,Alaçam ve Salıpazarı MHP'ye verildi. MHP Olarak biz Cumhur ittifaklında 2 ilçemizde seçimi aldık. Salıpazarı ilçemizde 458 oyla 1. parti olduk ama 76 oyla başkanlığı kaybettik. Bizim için 3 de 3 olmasını çok arzu ediyorduk çok da iyi çalıştık. Cumhur İttifakı olarak da Büyükşehirde Halit Doğan Başkanımız için de çok çalıştık çok gayret ettik. Genel anlamda Cumhur İttifakı olarak Türkiye'de başarılı iller arasındayız. Samsun'a Baktığımız zaman Ak Parti'nin 350 tane meclis üyesi var biz bu 350 meclis üyesinden 59 tanesini aldık. Biz hiç kimsenin adamı olmayız benim arkadaşlarımda hiç kimsenin adamı olmaz biz ancak dava adamlığı yaparız. Biz Allah davasından şaşmayız. Menfaat davasını elimizin tersi ile iteriz. Önce devletimiz sonra milletimiz diye yola çıkan dava adamlarıyız. Biz AK Parti ile devamlı istişareler yapıyoruz. İl Başkanı Mehmet Köse beyde devamlı istişarelere açık bir başkan." diye ifade etti.

img-20240522-104308.jpg

img-20240522-115140.jpg

"Teşkilat olarak AK Parti’ye büyük destek veriyoruz"

MHP Teşkilatı olarak Ak Partiye Büyük destek verdiklerin altını çizen Başkan Mucur "Seçim bir yarıştır, savaş değildir. 31 Mart akşamı itibariyle yarış sona erdi. 1 Nisan sabahı herkes birbirini tebrik etti. Samsun'da yaşıyoruz ve ortak paydamız Samsun 'dur. Cumhur İttifakı olarak Samsun genelinde başarılı iller arasındayız. Genel Merkezimizin açıkladığı rakamlarla 16,82 oranını yakaladık. Samsun'da 357 meclis üyesinden 59'unu aldık, bu da yüzde 17'ye tekabül ediyor. Salıpazarı ilçemizde de meclis çoğunluğu bizde. Büyükşehir Belediyesi'nde ise 10 meclis üyesi 2 belediye başkanımız ile 12 temsilcimiz bulunuyor, AK Parti ile birlikte Cumhur İttifakı'nı temsil ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan'ın çalışmalarına destek veriyoruz. 31 Mart seçimlerinde 17 ilçe ve Büyükşehir'de Cumhur İttifakı ile girdik. Asarcık, Alaçam ve Salıpazarı ilçeleri MHP'ye verildi. Bu ilçelerden iki tanesinde seçimi kazandık. Salıpazarı'nda ise genel oylamada birinci parti olmamıza rağmen 76 oy farkla başkanlığı kaybettik AK Parti'ye teşkilatlar olarak büyük destekler veriyoruz. 17 Mart'ta gerçekleştirdiğimiz 14. Büyük Kurultay'da Genel Başkanımızın Samsun'a verdiği önemi bir kez daha gördük. Kurultayda Samsun'dan 3 kişinin MYK ve MDK'da yer alması bizim için büyük bir gurur kaynağıdır." şeklinde konuştu.

img-20240522-114938.jpgtoplantıya; MDK Üyesi Ceyhun Çatalsakal, KAÇEP'ten Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sevgi Çatalsakal, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Aykut Çepni, Medya Tanıtımdan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Canan Şener ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ali Rıza Öztel de katıldı.

Soru-cevap sonrası program son buldu.

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset