"Yalan bir haberdir"

"Yalan bir haberdir"
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz Gazetecilerin soruları üzerine Türkiye Belediyeler Birliği seçimleri hakkında çıkan haberler konusunda verdiği cevap ile tepkiler topladı.

Ak Parti İl Binasında Gerçekleşen Basın toplantısında Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz Gazetecilerin soruları üzerine Türkiye Belediyeler Birliği seçimlerinde Ak Parti Belediye başkanları İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlunu desteklediği iddiaları ve çıkan haberler üzerine Yılmaz "bu haberlerin tamamı yalandan ibrettir." dedi.

"Haber acıtasyon üzerine kurgulanmış"

Türkiye Belediyeler Seçimi hakkında konuşan Yusuf Ziya Yılmaz "Belediyeler Birliği seçimi ile ilgili konu tamamen yanlış haber ve iyi niyetten çok uzak bir habercilik anlayışı ile yapılmış bir haberdir. Orada Ak Parti'li belediyeler Millet İttifakına oy verdiği gibi bir şey asla olamaz böyle bir olay olamaz. O haber o bilgi tamamen yanlış zaten ben kendi sosyal medya hesabımda da yapmıştım açıklamamı adeta acıtasyon içeriğinde bir haber. Cumhurbaşkanımızın da sonuçlarına müdahale ettiği sinirlendiği kızdığı gibi bir takım acıtasyonlu ve karalamalı bir haberdir tamamen yalan bir haberdir. Hiç bir şekilde gerçeklikle alakası olmayan bir olay olduğunun altını çizmek isterim." diye ifade etti.

"Millet İttifakının aldığı oy az"

Türkiye Belediyeler Birliği seçimlerinde Millet İttifakı adayının aldığı oy az olduğunu söyleyen Yusuf Ziya Yılmaz "Şimdi baktığımız zaman ben burada belediyeler birliği seçiminde acaba Millet İttifakının İttifak ortaklıkları DEM, İYİ Parti, Yeniden Refah ve CHP onların delege sayısını söyleyerek onların aldığı oyu da onların toplam delege sayısı da olmadığını söylersem gerçek ortaya çıkar. Bırakın bizim arkadaşlarımızın onlara oy vermesini onların kendi belediye başkanları kendi adaylarına oy vermemiş." dedi.

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir