Yılmaz: "Kaybettiğimiz ilçeler var"

Yılmaz: "Kaybettiğimiz ilçeler var"
Samsun Ak Parti İl Başkanlığında Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz Gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Samsun Ak Parti İl Başkanlığında Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı aynı zamanda Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz bir dizi ziyaret yapmak üzere Samsun'a geldi. Ak Parti İl Başkanlığından konuşan Yusuf Ziya Yılmaz 31 Mart yerel seçimleri değerlendirirken Gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"31 Mart Seçimleri yoğun tempo ile geçti"

Ak Parti Samsun İl Başkanlığında konuşan Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz "31 Mart seçimleri sonrası arkadaşlar hayat devam ediyor. Koşuşturma aynı şekilde devam ediyor. Biz her defasında her platformda söyleriz deriz ki bir seçim biter biz ondan sonra ki seçimin hazırlıkları ve ondan sonraki seçimin gerektirdiği şeyleri yapan bir siyasi kültürden geliyoruz diye hep söyleriz aynı şekilde onu devam ettiriyoruz Arkadaşlarımızın motivasyonunu sağlamaya çalışıyoruz seçim sürecinde aday belirleme sürecinde olan rekabetin bittiğini artık kucaklaşmanın artık nezaketin artık sünnetini kuvvetin zamanı olduğunu ve önümüzdeki süreçte yapmamız gerekenleri konuşmamız gereken bir Süreçte olduğumuzu hatırlatalım. 31 Mart seçimleri süreci hakikaten yoğun bir tempo içinde ramazan ayinin da o verdiği manevi ortamda ama oruç tutmanın da verdiği insan bünyesi üzerindeki etkiyi de göz önüne alarak hiç o günün o şartlarında o yüksek tempolu koşuşturmayı ve hiç unutmuyorum unutmayacağım da o vesileyle arkadaşlarımla oturur seçimlerde gösterdiği gayret‘ten cabadan ötürü Başta hanımefendiler olmak üzere hepsinden Allah razı olsun hepsini tebrik ediyorum." diye ifade etti.

"Ak Parti davamızın çok büyük hizmetleri var"

Ak Partililere teşekkür eden Yusuf Ziya Yılmaz "arkadaşlar biz bunları niye yaparız biz bunlara inandığımız bir davaya hizmet diye yapıyoruz bakın bugün bugünün işte bu güzelliği ortamında sizlerle buluşayım ak Parti davasının ülkemize yapacağı çok çok kıymetli hizmetler var önümüzdeki süreç içerisinde bu hizmetleri kafamızda birbirimizle istişare ederek birbirimizin duygu dünyasına bunları aktararak birbirimizi motive ederek birbirimizi heyecanlandırarak birbirimizi yeni koşuşturmalar yeni mücadeleler hazırlayarak ve birbirimize moral vererek ve birbirimizi motive ederek geleceğe dönük olan tempomuzu arttırmayı amaçlayan bir şey Kardeşlerim Allah hepinizden razı olsun hakikaten yoğun bir şeyden çıktık emekleriniz için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

"Kazanamadığımız ilçeler oldu"

Samsun'da kazanamadıkları ilçeler olduğunu vurgulayan Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz "Samsun’da tabi kazanmadığımız ilçelerimiz oldu oraları da kazansak daha güzel olacaktı ama Türkiye genelinden ortalamasına baktığımız zaman Samsun ilimizde elde ettiğimiz sonuçlar Türkiye geneli ortalamasının gerisinde değil çok şükür Samsunumuzda ama daha da iyi olabilirdi bu neden beklediğimiz sonuçları gerek Türkiye ortalamasında gerek de Samsunumuzla ilgili çok ayrıntılı çalışmalar yapıldı yapılıyor da devam ediyor bunlar belli bir stratejik Yol haritasına dönüştürülüyor şu anda arkadaşlar o yol haritasının seslerini o yol haritasının ayak seslerini duyuyoruz." dedi.

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir