Yılmaz’dan Arıcılara “Üretimi Artırın” Çağrısı

Yılmaz’dan Arıcılara “Üretimi Artırın” Çağrısı
Arıcılarla buluşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Arıcılık sektöründe şehrimizin daha ileriye gitmesi noktasında elimden gelenin fazlasını yapmaya ben hazırım. Siz de bu sektörün bal üretim kabiliyetini yükseltin" dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsunum-1 Gemisi'nde il ve ilçelerde arıcılık yapan arıcılarla buluştu. Başkan Yılmaz gemiye gelmeden önce Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır ve Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk arıcılarla deniz turu yaptı. Kısa bir deniz turundan sonra arıcılarla bir araya gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Büyükşehir Belediyesi olarak arıcılık sektörüne daha fazla katkı yapacaklarının sözünü verdi.

yilmaz’dan-aricilara-“uretimi-artirin”-cagrisi-2.jpg

“BÜYÜKŞEHİR'İN TÜM İMKANLARINI SEFERBER EDERİM”

Arıcılara bizler tüm katkıyı vermeye hazırız beni çalıştırın diye seslenen Başkan Yılmaz, "Türkiye'de bal üretim kabiliyeti açısından Samsun ilk ona giren bir şehir. Ben arıcılık sektöründe şehrimizin daha ileriye gitmesi noktasında elimden gelenin fazlasını yapmaya hazırım. Sizlerden talebim beni çalıştırın. Büyükşehir olarak arıcılık sektörüne elimizden gelen tüm katkıları yapacağımıza burada tüm samimiyetimle söz veriyorum" diye konuştu.

 

“ÜRETİMİ ARTIRIN”

Bal üretiminin artırılması gerektiğine dikkat çeken Başkan Yılmaz, "Siz çalışın siz gayret edin. Siz bu sektörün bal üretim kabiliyetini yükseltin. Çünkü bal insan sağlığı açısından çok önemli. Ayrıca, dünyanın birçok ülkesine kıyasla mukayese ettiğimizde çok önemli bir bal üretim potansiyeline sahip coğrafyada yaşıyoruz. Kirlenmemiş dağlarımız ovalarımız, kirlenmemiş yaylalarımız da arı gibi insanlığa bu kadar faydalı dünya güzeli bir canlının ürünü olan balı insanımıza sunmak bunun miktarını artırmak herhalde bu ülkede insanlığa sunulacak en güzel işlerden bir tanesidir" dedi.

 

BİRLİKTELİK ÇAĞRISI

Son olarak arıcılara birliktelik çağrısı da yapan Başkan Yılmaz, "Sizler birlikte hareket ettiğiniz ve beni de doğru yönlendirdiğiniz takdirde biz bu konulara katkı verme noktasında herhangi bir tereddüt yaşamayız. Bu iş lazım bir iş. Hem şehrimiz ve hem de ülkemiz için. Bu işi biz yapmayalım deyip de cimri davranmamız söz konusu bile olamaz. Ben hayır gördüğüm her yerde bütün gücümle Büyükşehirimizin bütün imkanlarını o amaçla kullanmaktan asla tereddüt etmem. Bir hayır varsa o hayır bana da yansısın diye düşünürüm. Bir fani olarak hepimizin düşüncesi de bu değil midir zaten" şeklinde konuştu.

Programa Samsun Arıcılar Birliği Başkanı Rasim Kaplan, Samsun Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kadir Güven ve çok sayıda arıcı katıldı.

 

BAŞKAN YILMAZ DA SELFİE MODASINA UYDU

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, arıcılarla buluşmasını fırsat bilerek kendisiyle selfie çektirmek isteyenleri kırmayarak modaya uydu. Program sonrasında Başkan Yılmaz kendisi ile selfie çektirmek isteyenlerin ricasını kırmadı. Selfie çubuğunu eline alan Yılmaz'ın o anları objektiflere yansıdı. Çekilen fotoğraflar o anda sosyal medyada yayınlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz