Cemil Meriç Ankara' da...

Cemil Meriç Ankara da...
Çarşamba Cemil Meriç İlk ve Orta öğretim Okulu yöneticilerinden örnek davranış. 10 Kasım törenleri öncesi okul öğrencilerini Ankara'ya götürerek, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anma törenlerinde Anıtkabir'i ziyaret ettiler.

Cemil Meriç İlköğretim Okulu ilk ve  Ortaokul  bölümü  öğrencileri Okul Müdür  yardımcısı  Kerim  Canlı, Sınıf  öğretmenleri  Sıddıka  Yüce, Nahide  Efe, Beden Eğitimi  öğretmeni  Erdem Balcıoğlu rehberliğinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ziyaret etmek için 7-8 Kasım 2015 tarihleri arasında Ankara’ya gittiler.

cemil-meric-ankara-da.1.jpg

Ankara gezisin de Ulu Önder Atatürk'ün kabrini ziyaret ederek başlayan gezi de Atatürk'e olan sevgi ve bağlılığı bir kez daha gösterdiler. Gezide 1920-1924 tarihleri arasında faaliyet gösteren 1. Meclisi, 1924-1960 tarihleri arasında faaliyet gösteren 2. Meclisi binasını gezerek devam edildi. Özellikle 2. Mecliste Atatürk’ün şahsi eşyalarını görmek tüm öğrencileri çok duygulandırırken,bir sonraki durakları ise Feza Gürsoy Bilim Merkezi oldu. Gezi öğrenciler için eğlenceli bir ortam içerisinde geçerken, ziyaret ve geziden öğrenciler hem eğlenceler yaparak ve tarihi adeta yaşayarak öğrenmenin coşkusunu hep birlikte yaşadılar. Samsun’a doğru yola çıkarken duygu yüklü anılar kalıcı bilgilere dönen öğrenciler gelecek yıl bir başka gezi ve ziyaret için şimdiden heyecanla beklediklerini dile getirdiler.

HABER-FOTO: Nuri ŞEKER

cemil-meric-ankara-da.2.jpgcemil-meric-ankara-da.3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber