Yılmaz: Dünya Türkiye’yi ibretle izliyor

Yılmaz: Dünya Türkiye’yi ibretle izliyor
AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa etmesinin ardından ziyaretlere başladı

DÜNYA TÜRKİYE’Yİ İBRETLE İZLİYOR

Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Başkanı Sadettin Sarıoğlu ve yönetimi ile bir araya gelen AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun ve Türkiye’de gelişiminin devamı için AK Parti’nin mutlak surette iktidarda olması gerektiğini vurgulayarak, “Yaklaşan genel seçimlerle birlikte ülkemiz büyük bir çıkmazdan kurtulacak. Dünyanın en önemli coğrafi konumlarından birisi olan Türkiye’mizde herkesin ayrı bir hesabı var. Ama biz bu hesapların uygulanmasına kesinlikle izin vermemek için uğraşıyoruz. Tıpkı 17 – 25 Aralık’ta, 15 Temmuz’da olduğu gibi ülkemiz üzerinden hesap kuranlara fırsat vermediğimiz gibi bundan sonra da vermeyeceğiz.Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tüm dünyaya karşı dimdik ayakta durarak adeta ders veriyor. Dünya Türkiye’yi ibretle izliyor. Bundan sonraki süreçte hedeflerimize bir bir ulaşmak için mesai harcayacağız. İlk hedefimiz 2023. Allah’ın izniyle gerisi de gelecek” dedi.

Dernek binasında gerçekleştirilen programda dernek üyeleri Yılmaz’a her zaman yanında olacaklarını belirterek milletvekili adaylığı sürecinin hayırlı olması temennilerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir