Yeşil beyazlı oyuncular yeni sezona hazır

Yeşil beyazlı oyuncular yeni sezona hazır
Bölgesel Amatör Lig 12. grupta mücadele edecek olan Çarşambaspor’un yeni transferleri durum değerlendirmelerinde bulundu

Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele edecek olan yeşil beyazlı takım Çarşambaspor’un yeni transferleri ve geçen yılın 99 numaralı forma giyen oyuncusu Mert Aktaş, lig öncesi takımın adaptasyonun sürecinden ve 2023 – 2024 sezonuna dair değerlendirmelerinde bulunurken Pazar günü kendi evinde oynayacakları ilk maç için hazır olduklarını aktardı.

“Bu camiayı çok iyi bilenlerden biriyim”
Maç öncesi değerlendirmelerde bulunan oyunculardan Abdulkadir Kaplan, “Bu sene buraya şampiyonluk için geldim. Bu camiayı çok iyi biliyorum. Sezon başından beri iyi çalışmalarımız oldu. Takım arkadaşlarımızla beraber artık son düzlüğe girdik. Takım arkadaşlarımızla da konuştuk. Her şey bizim için iyi gidiyor. Üç puanı alan taraf biz olacağız inşallah. Takımda daha önce oynadığım arkadaşlarım vardı. Yani bu camiayı çok iyi bilenlerden biriyim. Yıllarca dışarılarda oynadım ama Çarşambaspor kulübünü iyi bilenlerden biriyim. Takım arkadaşlarımızla uyumumuz çok iyi hiçbir problem yaşamadık bugüne kadar. Güzel çalışmalar yaptık. İnşallah bundan sonra da böyle devam eder.”diye konuştu.

“Bu kulüp daha üst ligleri hak ediyor”

İyi bir kulübe büyük bir camiaya geldiğini düşündüğünü söyleyen Bulut Kaya, “Bu sene katıldım takıma, şuan lige hazırız. İyi bir sezon kampı geçirdik. Kupa maçında talihsiz bir oyun yaşadık ama bu da bize büyük bir ders oldu. Şu an tamamen bu hafta oynayacağımız Samsun maçına hazırlanıyoruz. Takımın enerjisi gayet iyi. İnşallah istediğimiz sonucu oradan alacağız. İyi bir kulübe büyük bir camiaya geldiğimi düşünüyorum. Ben de bu şehrin insanıyım. Güzel bir tesis var ve güzel bir ortam var. Bence bu kulüp daha üst ligleri hak ediyor. İnşallah bizde bu sene bu takımı üste çekmeyi başaracağız.”ifadelerini kullandı.

“İlk maç bizim için çok önemli”
İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini dile getiren kulübün deneyimli oyuncularından Mert Aktaş, “Şuan sezon öncesi son haftadayız. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Geçen seneden iki üç arkadaşlarım vardı zaten. Şuan iyi gidiyor hiçbir sıkıntı yok. Lige hazırız, lige hazırlanıyoruz. İlk maç bizim için çok önemli. Çarşambalı olarak bizim için daha önemli. Umarım iyi bir sezona başlangıç yaparız. Her şey gönlümüzce olur.”dedi.

Ayrıca yeşil beyazlı takım Çarşambaspor, Pazar günü kendi evinde saat 14.00’da konuk edeceği Samsun Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına son sürat devam ediyor.

İSMAİL TEMİZ

İlgili Haberler

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor