Yeniden Refahtan Gazetemize Ziyaret

Yeniden Refahtan Gazetemize Ziyaret
Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanı İbrahim Yaşar ve Çarşamba İlçe Başkanı Avukat Caner Bilgin ve beraberindekiler Haber Expres Gazetesi’ne ziyarette bulundu.

Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanı İbrahim Yaşar, İl Başkan Vekili Bayram Kantarcı, İl Başkan Yardımcısı STK Sorumlusu Recep Saraç, İl Başkan Yardımcısı tanıtım medya sorumlusu Mustafa Yunus Gonca Çarşamba İlçe Başkanı Avukat Caner Bilgin ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Haber Expres Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Erol Şeker ve Haber Expres Gazetesi imtiyaz sahibi Nuri Oğuzhan Şeker’e ziyarette bulundular.

Gerçekleştirilen ziyarette, ülke ve ilçe gündemine dair konular konuşulurken yaklaşan yerel seçimler ile alakalı yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

İl Başkanı Yaşar, İl Başkan Vekili Bayram Kantarcı, İl Başkan Yardımcısı STK Sorumlusu Recep Saraç, İl Başkan Yardımcısı tanıtım medya sorumlusu Mustafa Yunus Gonca ve İlçe Başkanı Bilgin ile beraberindekiler, Dernek Başkanı Erol Şeker ve imtiyaz sahibi Oğuzhan Şeker’e misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Aynı zamanda Başkan Şeker ve İmtiyaz sahibi Oğuzhan Şeker, il ve ilçe yönetimine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

HABER: Ünal DALDAL

İlgili Haberler

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber