YELEK, ‘HAFTAYI ÜÇ İLE PUANLA KAPATTIK'

YELEK, ‘HAFTAYI ÜÇ İLE PUANLA KAPATTIK'
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grup’ta mücadele eden Çarşambaspor’da Teknik Direktör Kenan Yelek, ”Yeni Amasyaspor maçı galibiyetiyle haftayı üç ile puanla kapattık ”dedi

‘SAHADA 10 KİŞİYLE MECALE ETTİK’

Yeni Amasyaspor karşısında iyi mücadele ettiklerini vurgulayan Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Kenan Yelek, ”Zorlu rakibimizin karşında gollüde bulduktan sonra Kemal gördüğü kırmızı ile kartla oyun dişi kalandı. Kalan 55 dakika boyunca sahada 10 kişiyle mecale ettik. Maçın uzatma dakikalarında ayrıca Danilo’da kırmızı kart gördü. Bu önemli maçı kazanan oyuncularımı kutluyorum” diye konuştu.

ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUM

Hafta sonu Sivas Demir ile karşılaşacaklarını hatırlatan Yeşil-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Yelek,” Ligde kolay kolay maç yok. Bunu hesaplarını yaparak hazırlanıyoruz. Ayrıca Yeni Amasyaspor maçında aldığımız üç puanın dışında iki önemli oyuncumuz cezalı durma düştüler. Bu arada Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Göksu Şafak Şahin’e Allahtan rahmet geride kalan ailesine başsağlığı diliyorum ”dedi.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber